Zdravstveni turizam sve popularniji, pomoć i od "Er Srbije"

Jeftine i kvalitetne zdravstvene usluge su razlozi zbog kojih Srbiju godišnje poseti oko 100.000 ljudi. Ubuduće, u promociju zdravstvenog turizma uključiće se i nacionalna avio-kompanija.

Još deset zdravstvenih ustanova – osam stomatoloških i dve za estetsku i rekonstruktivnu hirurgiju – dobilo je potvrde Ministarstva zdravlja.

To je garancija svima koji dolaze u Srbiju, a najviše zdravstvenim turistima da će dobiti i kvalitet i sigurnost, kao i mnogo jeftinije usluge nego u svojim zemljama.

Nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" pružiće posebne pogodnosti za "zdravstvene turiste". 

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar je naveo da se "Er Srbija" obavezala da će svima koji dolaze iz inostranstva u neku od ordinacija i za usluge zdravstvenog turizma dati popust.

"Svima iz tih ordinacija će, kada idu na usavršavanje ili promociju zdravstvenog turizma, dati popust, a te ordinacije su se obavezale da zbog toga svima koji dođu sa bording kartom daju popust na usluge u ordinacijama, zato što su putovali 'Er Srbijom'", istakao je Lončar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво