Uhapšen izvršitelj, tuđ novac zadržao za sebe

Sudski izvršitelj U.K. (46) uhapšen je zbog zloupotrebe službenog položaja, a uhapsili su ga pripadnici Odeljenja za borbu protiv korupcije MUP-a u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu.
Uhapšen izvršitelj, tuđ novac zadržao za sebe
Foto: Pixabay
On se sumnjiči da je u periodu od januara 2018. godine do hapšenja, uzimao novac od dužnika u sudskim postupcima, izdajući im priznanice o primopredaji novca koji nije uplaćivao na račun poverioca. Kako se sumnja, taj novac u ukupnom iznosu od 838.315 dinara je zadržavao za sebe i trošio za svoje potrebe.
 
Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.
  • aki

    20.12.2019 07:41
    Kad gle cuda evo njega vec napolju...E Srbijoooooooooooooooo!!!!!!
  • Pinky

    19.12.2019 14:27
    Kuc kuc...
    Poznajem ljude kod kojih se na vratima pojavio nabildani lik smesnog IQa, inace tadasnji pomocnik izvrsitelja Masnikose da im kaze da stan u kome zive i koji je u njihovom vlasnistvu pripada drugoj osobi, protiv koje je doneto resenje o izvrsenju. Debil je ljudima tvrdio da je tako odnosno da tako stoji u katastarskom izvodu, da bi se ispostavilo da se uopste ne radi o doticnom stanu nego o potpuno drugom. Naravno, lik sa smesnim IQ to nije utvrdio sam, nego mu je trebala pomoc. Znaci za uznemiravanje koje su ljudi preziveli, trebalo je da padne krivicna prijava i adekvatna kazna. Nazalost nije i moroon se i dalje seta i voza po ovom gradu.
  • lančeMi

    19.12.2019 09:51
    Сезона лова на вештице је званично почела.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Hronika