FOTO: Novogodišnji šoping vikend u Promenadi u prazničnoj atmosferi i uz brojne popuste

Praznici su sve bliži, pa je Tržni centar Promenada odlučio da svim posetiocima i ove godine pruži nezaboravno šoping iskustvo u jedinstvenoj, novogodišnjoj atmosferi.
Predstojećeg vikenda, 21. i 22. decembra, ovaj tržni centar koji je u proteklih godinu dana postao šoping Meka regiona, dočekaće posetioce okićen i spreman da zadovolji i one najprobirljivije kupohličare.
 
Tokom ova dva dana veliki broj radnji i vrhunskih modnih brendova koji su svoj dom našli upravo u Promenadi, obezbediće sjajne novogodišnje popuste. 
 
 
Marke kao što su Nine West, nezaobilazne kolekcije Intersporta, Beosporta, Adidasa, Barbolini-a Orsay-a, sve do smelih modela i najsvežijih trendova brendova kao što su Mohito, Zara, Bershka, Reserved, Cropp, US Polo i House, samo su delić onoga što Promenada nudi, a što može da zadovolji svačiji ukus i džep. Unikatni komadi ovih brendova bez sumnje su idealan poklon koji će obradovati svakog ko ga zatekne pod svojom novogodišnjom jelkom.
 
Za one koji žele da dodatno okite svoj dom ili poslovni prostor, Promenada nudi velik izbor dekoracija i ukrasa, a ukoliko ste u potrazi za nekim kvalitetnim komadom tehnike ili kozmetike, izbor u Promenadi vas svakako neće razočarati. 
 
 
Svi popusti i akcije će biti objavljeni pre vikenda na sajtu šoping centra Promenada.
 
 
Da celo šoping iskustvo bude potpuno, pored prostranog parkinga i raznih pogodnosti za roditelje sa decom, tu su i neki od najboljih domaćih restorana i internacionalnih fast food-ova u okviru Food Court-a na poslednjem spratu.
 
Prijatna atmosfera najvećeg šoping centra u regionu obogaćena novogodišnjim duhom, sigurno će probuditi ili dodatno "podgrejati" vaše praznično raspoloženje.
 
 
Naravno, tu nije kraj iznenađenjima, jer je Promenada odlučila da su novogodišnji praznici idealna prilika da kupce dodatno obraduje i polako pripremi za najlepši deo godine - novogodišnju noć i božićne praznike. Poznati modni stilista i urednik Srđan Šveljo će u okviru "Refresh your style akcije" raditi makeover-e za posetioce šoping centra na licu mesta.
 
Pored toga što je modni stilista i urednik, Srđan je 11 godina radio kao muzički urednik i DJ, a stilizovao je i mnoge modne stranice magazina "JOY", "Lepota i Zdravlje", "L’Officiel". Poznat je po neobičnim stajlinzima i muškim editorijalima, tekstovima, intervjuima i revijama, a mnogi ga znaju i kao DJ Fanatika.
 
Srđan će izneti neke retke komade garderobe i modnih detalja iz svog fundusa i kombinacijom sa brendovima iz ponude Promenade učiniće svačiji stil urbanim, jedinstvenim i vrlo upečatljivim. U tome će mu pomoći i tim stručnjaka zaduženih za frizuru "Modena beauty" i make up Golden Rose (Golden Beauty Shop). 
 
 
Više informacija možete pronaći na sajtu šoping centra Promenada. 

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti

Da li će Novosađani slušati Beograd?

Po prvi put od 2016. godine deluje da je opozicija u Novom Sadu koliko-toliko na nogama. Nije sjajno, ali je rezultat koji bi prodrmao aktuelnu vlast bio na vidiku.