Roditeljstvo plus pomaže porodici Stevanović iz Vranja

Lokalne vesti - Utorak 17.12.2019 - 11:26

„Koliko život može da bude surov i težak, na svojoj koži osetili su Miloš i Suzana Stevanović, mladi bračni par iz naselja Odžinka u Vranju”, ukzuju iz Udruženja “Roditeljstvo plus”.

Svako može pomoći uplatom na račun porodice Stevanović. Foto: Promo Svako može pomoći uplatom na račun porodice Stevanović. Foto: Promo

Odmah po rođenju prvog deteta, suočili su se sa njegovim zdravstvenim problemima.

Epileptični napadi počeli su kad je Sergej imao samo tri meseca.
Danas on ima 6 godina i bori se sa tumorom mozga. Očekuje ga vrlo ozbiljno lečenje i operacija u Turskoj.

- Ali to nije jedini problem sa kojim se suočavaju Stevanovići. Osim Sergeja, oni imaju još jednog sina, dvogodišnjeg Tadiju, a sa njima živi i Miloševa majka Slađana.

Jedini prihod od kojeg svi žive je Miloševa plata iz “Geoksa”. Međutim, ona se često umanjuje zbog bolovanja koje on koristi da bi Sergej imao celodnevnu negu.

I kao da život nije bio dovoljno surov. Loši porodični odnosi doveli su do toga da je Milošev otac oglasio da prodaje kuću, iako u njoj živi ova petočlana porodica
- kažu u saopštenju Roditeljstva plus.

Članice Aktiva žena JS Vranje i udruženja Roditeljstvo plus pokušale su da im makar na kratko ulepšaju život. Osim pomoći u hrani, higijenskim sredstvima, pampers pelenama i drugim neophodnim stvarima, dečacima su poklonile i igračke, slikovnice, bojice i sve ono što im je potrebno za igru.

Uskoro će biti organizovana i humanitarna akcija kako bi se pomoglo porodici Stevanović da prikupi neophodna sredstva za lečenje Sergeja u Turskoj. Svi koji žele da pomognu uplatom novčanih sredstava, mogu to učiniti  na ime:

Suzana Stevanović


265 – 0000005186653 – 12

Rajfajzen banka


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: