Gradsko veće usvojilo FINANSIJSKE PLANOVE javnih ustanova

Lokalne vesti - Utorak 17.12.2019 - 10:17

Članovi Gradskog veća usvojili su na 193. sednici izmene i dopune Finansijskih planova za 2019. godinu, kao i Programe rada sa Finansijskim planovima za 2020. godinu javnih ustanova na teritoriji Grada Vranja, uključujući Apoteku Vranje i Turističku organizaciju grada Vranja.

Gradsko veće grada Vranja FOTO: vranje.org.rs Gradsko veće grada Vranja FOTO: vranje.org.rs
Usvojeni su i Izveštaj o radu, Godišnji plan rada i Informacija o pripremljenosti Predškolske ustanove "Naše dete" u Vranju za rad u radnoj 2019/2020. godini, Program poslovanja Javnog preduzeća “Parking servis Vranje”, sa finansijskim planom za 2020. godinu i Program podsticaja za razvoj “Slobodne zone Vranje”, sa finansijskim planom za 2020. godinu. 
 
Gradsko veće usvojilo je i Plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije za 2020. godinu, Plan zaštite i spasavanja u vanrednim situacijama grada Vranja, Nacrt Odluke o komunalnoj miliciji grada Vranja, kao i Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o usklađivanju poslovanja JKP "Komrad" Vranje sa Zakonom o javnom preduzećima
 
Obrazovan je i Organizacioni odbor za obeležavanje 31. januara,  Dana grada Vranja i predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika.
OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: