Stravična nesreća kod Kruševca: Motociklista (24) se zakucao u traktor, preminuo na licu mesta

G.Ć./Novosti online

16. 12. 2019. u 13:19

Od zadobijenih povreda nesrećni mladić je na mestu preminuo

Стравична несрећа код Крушевца: Мотоциклиста (24) се закуцао у трактор, преминуо на лицу места

Ilustracija; Foto: D.Dozet

KRUŠEVAC – U saobraćajnom udesu koji se pod još nerazjašnjenim okolnostima dogodio u ponedeljak oko 12 sati na regionalnom putu Kruševac – Ribarska Banja, u ataru sela Veliki Šiljagovac, poginuo je dvadesetčetvorogodišnji motociklista D.R. iz, kako nezvanično saznajemo, obližnjeg sela Grevci.


Prema nezvaničnim informacijama udes se dogodio kada je D.R. upravljajući motorom „jamaha“ iz nepoznatih razloga udario u traktor. Od zadobijenih povreda nesrećni mladić je na mestu preminuo, a u ovoj nesreći niko više nije povređen.


Više oklnosti pod kojima se udes dogodio biće poznato nakon uviđaja koji je u toku.



Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

mali od palube

16.12.2019. 14:23

Према незваничним информацијама удес се догодио када је Д.Р. управљајући мотором „јамаха“ из непознатих разлога ударио у трактор. Kao i uvek traktor se iz njive uključio na glavni put kao da je sam na svetu. A i motocikl verovatno išao malo brže. Traktori ponovo izlaze na magistralne puteve bez signalizacije i potpuno neispravni.

Zeljko

16.12.2019. 21:49

@mali od palube - Ako je motociklista vozio kako obicno voze u mom kraju onda mu ne bi pomoglo ni da je traktor bio osvetljen kao spejs satl. Slazem se da je velika vecina traktora i traktorista nespremna za ucesce u saobracaju ali kad bi motori isli dozvoljenom maksimalnom brzinom ovakve nesrece bi se smanjile na jednocifren procenat.

Aleksa

16.12.2019. 23:54

@mali od palube - Druze, svakako ni vreme nije za motor. Ne kaze se da se motor vozi samo u mesecima koji ne sadrze slovo R