REZZIME DANA (ponedeljak): Lacio vam na kraju doneo zaradu! Moglo je i bolje...

Vreme čitanja: 5min | pon. 16.12.19. | 22:51

Pogledajte ko vam je 16. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

KOPENHAGEN - ODENZE (tip 1, kvota 1,57) - rezultat 2:1

Kopenhagen se ozbiljno pomučio, ali je ipak uspeo da dođe do bodova koji su ga ostavili u trci za vodećim Midtjilandom. Odenze je vodio od sedmog minuta, kada je vodeći gol postigao Jakobsen i tu prednost držao sve do 80. minuta. Tada je Sotiriju pogodio sa bele tačke, a dva minuta kasnije i doneo prednost svom timu, koju je domaćin zadržao do kraja.

APOEL NIKOZIJA - ET.AHNAS (tip 1, kvota 1,18) - rezultat 2:0

Apoel je rutinski odradio posao i stigao do očekivanih bodova u ovom meču. Domaćin je poveo golom Lukasa u 18. minut, dok je svaku dilemu u samom finišu meča razrešio Halenijus. Domaći su i pre toga imali nekoliko prilika da reše utakmicu, ali ipak nisu uspeli. Vujadin Savić je odigro čitav meč, Uroš Matić je ušao u nastavku, dok je Andrija Pavlović presedeo meč na klupi za rezervne igrače.

KLUŽ - ASTRA ĐURĐU (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 2:0

Derbi meč 21. runde rumunskog šampionata rešio je kardinalnom greškom golman Astre David Lazar! Šest minuta pre kraja iskusni čuvar mreže postigao je autogol kojim je Kluž stigao do nedostižnih 2:0. Kada se u izjednačenom meču, dva rivala podjednake snage dogodi ovakav kiks, onda ga teško nadoknaditi. Gosti su imali tu nesreću da su u trenutku Lazareve greške već imali zaostatak od jednog gola, odnosno da se igrao 84. minut, pa prilike da popravni nije bilo.

Opširnije ovde.

SANTA KLARA - SPORTING (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 0:4

Sporting je odigrao jedan od najboljih mečeva na gostovanjima u ovoj sezoni, pa je bez ikakvih problema zaokružena odlična kvota na dvojku na ovoj utakmici. Najzaslužniji za pobedu Lavova bio je Luiz Felipe, koji je postigao prva dva gola i potpuno poremetio odbranu protivnika, pa su u nastavku meča konačan rezultat postavili Bolasi i Fernadeš.

KALJARI - LACIO (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:2

Kakav meč i kakva sreća za vas posle svega viđenog na Sardiniji. Imali su domaći prednost, i nekoliko kolosalnih šansi. Najviše preko Đovanija Simeonea, pretio je i Lacio. Da je ostalo 1:0 za domaćina, ne bi bilo nezasluženo. Kao što nije nezasluženo ni to što je Lacio krenuo rezultat u sudijskoj nadoknadi. Sigurno su se neki od vas pomirili sa promašajem na tiketu, ali je Luis Alberto u 90. minutu izjednačio rezultat. Varate se ako mislite da je to bilo sve. Igrao se osmi minut sudijske nadokande kada je Kaisedo šokirao domaću publiku.

Opširnije ovde

PORTO - TONDELA (tip 1, kvota 1,20) – rezultat 3:0

Kiks protiv Belanenseša u prošlom kolu zaboleo je navijače Porta. Benfika se odmakla na četiri boda. Rane je donekle izvidao trijumf nad Fajenordom u Ligi Evrope, a da kiks u potpunosti padne u zaborav učiniće večerašnja pobeda nad Tondelom - 3:0. Zmajevi su do tri boda došli lako i ubedljivo, rešivši sve dileme oko pobednika još u prvom poluvremenu, kada su stekli dva gola prednosti. Gorostatsni napadač Tikinjo Soareš imao je svoj dan. Postigao je ta dva prva gola, a potom početkom drugog dela namestio Otaviju za konačnih 3:0.

Opširnije ovde

PRECRTANO

BAŠAKŠEHIR - KONJA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Bašakšehir je sapleo na svom terenu protiv Konje (1:1), pa nakon 15 kola ima šest bodova zaostatka od prvoplasiranog Sivasa, koji ima otvoren put pred sobom. Ekipa iz Istanbula je prosula dva dva dragocena boda na ovom meču, pošto je vodila golom Ponka nakon prekida u 26. minutu, ali i pored bolje igre nije uspela da sačuva mrednost u drugom poluvremenu. Strelac izjednačujućeg gola bio je Deni Milošević u 63. minutu, nakon dobrog centaršuta Erdona Dacija.

Opširnije ovde.

TRABZON - DENIZLI (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:2

Trabzonu nije bilo dovoljno ni to što je vodio protiv Denizlija, pošto je u nastavku meča prosuo prednost. Domaći su do vođstva stigli u 21. minutu autogolom Jilmaza i bili spokojni sve do 59. minuta, kada je svoj prvi pogodak na utakmici postigao Ugo Rodaljega na asistenciju Ismaela Aisatija.Koplja na ovom meču su se lomila sve do 83. minuta, kada je navala Denizlija potpuno nadmudrila domaće defanzivce. Rodaljega je ponovo reagovao na fantastičan način, na ivici peterca je prevario Čakira i postavio konačan rezultat meča.

Opširnije ovde.

KRISTAL PALAS - BRAJTON (tip 1, kvota 2,60) - rezultat 1:1

Grickali su nokte navijači Kristal Palasa u većem delu meča protiv Brajtona. Klub iz Londona je bio neporepoznatljiv,  posebno kada je reč o mečevima na Selhurst Parku. Tim Roja Hočsona bio je neporepoznatljiv u ofanzivi, teško stizao i do udarca u okvir gola rivala, ali je na kraju uspeo da isčupa bod – 1:1.Malo ako se ima u vidu šta su domaći hteli, taman ako se zna da je Palas u dobrom delu meča tražio sebe. Tek u drugom poluvremenu tim Luke Milivojevića je izašao iz kome, i to najviše zahvaljući napadaču Zahi.

Opširnije ovde

DARMŠTAT - ŠTUTGART (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Hamburger već nedeljama "nudi" drugo mesto Štutgartu, ali Štutgart ga neće. HSV nije dobio u tri poslednja kola, imale su Švabe večeras priliku da konačno preskoče najvećeg rivala u borbi za prvo mesto u Cvajti ove sezone, međutim odigrali su samo 1:1 na gostovanju u Darmštatu. Posle 16 kola dva tima su izjednačena po broju bodova, s tim što nekadašnji šampion Evrope ima nešto bolju gol razliku. Otuda je ostao na drugoj poziciji.A kikseve velikih favorita dosta dobro koristi Arminija. Bez obzira što su tri puta odigrali nerešeno u poslednja četiri susreta momci iz Bilefelda imaju četiri boda prednosti i trenutno su lideri.  Detelinari iz Darmštata večeras su čak imali prednost, odlično se nosili sa kvalitetnijim rivalom, pa se može reći da se Štutgart na kraju čak provukao do tog boda. Na divan pas Marvina Melema domaći su poveli preko iskusnog Tobijasa Kempea. Štutgart je do remija stigao pogotkom Borne Sose (21), mladog Hrvata kome je to bio prvi gol u profesionalnoj karijeri...

Opširinije ovde

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara