Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
"ŠTA JE PROBLEM?!" Jelena je otkrila IME SVOJE BRATANICE, a onda je krenula LAVINA KOMENTARA

"ŠTA JE PROBLEM?!" Jelena je otkrila IME SVOJE BRATANICE, a onda je krenula LAVINA KOMENTARA

Svima nam je poznato da kada se u u srpskoj porodici rodi beba, bake, deke, prijatelji, kumovi pa i komšije, ma svi se osećaju pozvanim da daju svoje mišljenje na razne teme - od toga šta beba treba da jede do toga koje ime treba da nosi.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
beba Foto: RAS Srbija
beba

A ako ime za koje se roditelji odluče slučajno iskače iz koloseka ili je neuobičajeno za ovo podneblje, nivo mešanja u nešto što treba da bude isključivo roditeljska odluka doseže nove razmere.

Tviterašica po imenu Jelena Marković imala je upravo takav slučaj u svojoj bližoj porodici, a nezadovoljstvo je podelila sa pratiocima.

- Da, snajka mi je Tunišanka i da, detetu je želela da da ime DOMINIК iako je devojčica i ovde to nije karakteristično i nije se NIКO OD NAS BUNIO, jer beba je blagoslov, a ona je majka i ima pravo da bira ime za svoje dete! Šta je problem?! - napisala je ona vidno izrevoltirana.

Njen komentar je izazvao lavinu komentara. Bilo je i onih koji su joj poručili da problem ne postoji i da "nikoga ne zanima kako se zove njena bratanica", dok je bilo i onih koji su razumeli o čemu priča.

- Moja snajka je Grkinja i ćerkici je htela da nadene ime Eleni. Ipak, moja unuka je Elena, mada je mama zove u duhu grčkog jezika. Važno je samo da su nam deca živa i zdrava - odgovorila joj je jedna Tviterašica.