Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
„KAO TRIO FANTASTIČNO FUNKCIONIŠEMO“ Nakon sedam godina veze, Džimi je odlučio da se oženi, ali ka oltaru idu DVE MLADE

„KAO TRIO FANTASTIČNO FUNKCIONIŠEMO“ Nakon sedam godina veze, Džimi je odlučio da se oženi, ali ka oltaru idu DVE MLADE

Nakon što su sedam godina proveli u poligamnoj zajednici, dve devojke i mladić, rešili su da krunišu svoju ljubav i to venčanjem koje se održava sutra. Ako ste možda i pomislili da je ovo uvod u neki bizarni film, prevarili ste se.

verenici Foto: polyam.us / Instagram
verenici

Džimi Silva (35), Čača Vavom (31) i Samer Peltier (25) čine ljubavni trougao koji će se sutra zavetovati na večnu vernost i ljubav na plažama Kalifornije. Kako se navodi, dijamantsko prstenje koje je Džimi dao svojim verenicama, napravljen je od istog kamena, te je podeljen na dva dela. Prema njihovim rečima, nadaju se da će im sutrašnje venčanje pomoći da vezu podignu na viši nivo.

Džimi i Čača su zajedno više od decenije i prema sopstvenom priznanju, oduvek su imali otvorenu romantičnu vezu pošto je Čača biseksualka, te je ulazak Samer u njihove živote bio nešto sasvim normalno.

Kako jednoglasno kažu, uvideli sa da kao trio fantastično funkcionišu, zbog čega su posle sedam godina veze i odlučili da se "zvanično skrase".

- Bio je to prelep trenutak. Džimi nas je zaprosio i bile smo jako uzbuđene. Nismo ni slutile da će to da uradi. Samo sam pogledala u pravcu Čače i obe smo u isto vreme rekle "da" - rekla je Samer, dodajući da su se osećale još lepše kada su saznale da im je kamenje na prstenovima isečeno od istog dijamanta.

Vest o venčanju su podelili i na Instagramu, gde im je preko glasanja na storiju, prijavilo više od 1.000 ljudi, te su zbog toga rešili da ipak naprave malu svadbu sa 100 zvanica. Ipak, oni koji nisu pozvani biće u prilici da putem njihovih kanala na društvenim mrežama gledaju prenos, te i slike sa ceremonije.

Iako imaju veliku podršku pratilaca i prijatelja, na venčanju ipak neće biti Džimijevih roditelja koji su pored odbijanja da dođu na svadbu, i otpustili sina iz porodične firme zbog poligamije. Sa druge strane, obe mlade će na venčanju imati podršku svojih porodica.