NHL Senatori osvajaju Floridu, Medison skver garden je tvrđava, a Ojlersi nemaju šta da traže u Teksasu

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.12.19. | 15:27

Večeras u najprestižnijoj hokejaškoj ligi pet susreta

Večeras na "naskupljem" ledu na svetu, u Nacionalnoj hokejaškoj ligi pet utakmica i pregšrt prilika za klađenje. Krenimo redom...

RASPORED MEČEVA I PONUDA KVOTA I IGARA

Izabrane vesti

Sa samog severa Severne Amerike iz kanadske prestonice Senatori su se zaputili na sam jug, na smo "dno" Floride, u Sanrajz. U pitanju je jedan od nekoliko sada već potpuno uvezanih gradova (ostali su Majami, Fort Loderdejl, Boka Raton...) od kojeg očekujemo da večeras u ovom duelu Atlantik divizije ponovo poklekne. Otava je u subotu nakon produžetka savladala sa 4:3 Kolumbus, dok su Panteri izgubili 2:4 kod kuće od Bostona. Ali, treba biti oprezan pošto su hokejaši sa Floride bili bolji na tri od poslednja četiri odmeravanja sa ovim protivnikom, poslednji put u martu.

U isto vreme (01.00 po srednjoervopskom vremenu) igraju se još dva susreta. A na duelu između Rendžersa i Nešvila očekujemo prolaz kvote 3,00 na domaći tim. Jer ne samo da je Medison skver garden tvrđava, nego treba znati i to da su Njujorčani u odličnoj formi, izgubivši samo tri meča u regularnom deli od poslednjih 12. Sa druge strane Predatori igraju jednu od najgorih sezona u istoriji, što potvrđuje podatak da su pobedili dva puta na prethodnih sedam gostovanja.

Možda i najlakši par za prognozu iz večerašnje ponude dolazi nam iz Ohaja, tačnije Kolumbusa gde slabašni Blu džeketsi dočekuju šampione od pre dve godine iz Vašingtona. Favoriti su naravno gosti iz prestonice koje predvodi neverovatni Aleks Ovečkin.

 Možda i najkomplikovaniji par za klađenje čine Sent Luis i Kolorado, aktuelni šampioni dočekuju tim koji svakako pretenduje na trofej lorda Stenlija. I jedni i drugi su se već izborili za 20+ pobeda i ovde treba očekivati tvrd i napet meč. Ne bi bilo nelogično da se odigra na ovaj par X sa kvotom 3,80.

Na duelu između Dalasa i Edmontona je takođe relativno lako odrediti favorita, a to je domaći tim. Ojlersi su u seriji od četiri meča bez pobede, a gde su četiri, tu je i peti. Starsi su pakleno teški kada igraju na domaćem ledu gde su pobedili na 10 od poslednjih 12 mečeva.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Reuters)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara