Aliz Korne
Aliz Korne

WTA LIMOŽ: Ko kaže da nema tenisa?

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.12.19. | 12:00

Da malo osvežimo tikete...

Centralni deo Francuske je ovih dana ujedno i centar tenisa jer se u Limožu  zatvara 2019. godina i otvara nova WTA sezona. U pitanju je mali 125 K (nagradni fond 125.000 evra) turnir sa tvrdom podlogom na kojem pretežno učestvuju Evropljanke. I ovaj put su se tamo okupila značajna imena belog sporta.

RASPORED MEČEVA 

Izabrane vesti

Tako od 12.35 časova igra Aliz Korne koja će verovatno imati težak zadatak protiv Stefani Fegele sa kojom se sastaje već osmi put. Trenutno je 4-3 za iskusnu Francuskinju, a treba očekivati veliku borbu, kao što je i bilo u gro dosadašnjih njihovih odmeravanja.

Posle njih nastupaju Tatjana Marija i Sorana Kirstea. I Nemica i Rumunka su izuzetno iskusne, i dalje su u Top 100 na svetu, ali je ipak Kirstea nešto uspešnija, te joj zato dajemo prednost.

Daleko je lakše odrediti favoritkinje u susreta između Kamile Đorđi i Ljudmile Sansonove gde se očekuje trijumf Italijanke i prolaz kvote 1,40.

Iznenađenje ćemo potražiti na meču između Osean Dodan i Janine Vikmajer gde je domaća teniserka (po kladionici) favorit. Ali, neke stvari se ne poklapaju, pre svih to što je Belgijanka daleko veće ime u belom sportu, a i bolje je plasirana. Mi ovde jurimo kvotu na Vikmajerovu koja je 2,29.

***kvote su podložne promenama

(Foto: Shutterstock)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara