Trinkijeri: Lopta je brzo išla gore-dole, niko nije bio sebičan

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 23:27

"Nismo zaustavljali loptu", kaže trener crno-belih

Partizan je večeras odradio uspešan posao savladavši Cibonu sa 102:66. Pritom su čak sedmorica igrača u crno-belom bila dvocifrena što govori da se igralo nesebično.

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, bio je zadovoljan utakmicom koju su odigrali njegovi puleni.
Imali smo loš start, ali onda smo 34 minuta igrali sa dobrom energijom, lopta je brzo išla gore-dole. Niko nije bio sebičan, nismo zaustavljali loptu, igrali smo sa više energije nego Cibona, oni su juče uveče igrali u Osijeku i mi smo od toga napravili utakmicu. Posao smo napravili, svi su igrali, cela ekipa je napravila dobar posao i idemo dalje“, rekao je Trinkijeri posle utakmice.

Izabrane vesti

Ivan Velić, trener Cibone, imao je daleko manje razloga za zadovoljstvo.
Čestitao bih Partizanu na zasluženoj pobedi. Mi smo prvo poluvreme mogli da pariramo dok smo imali svežine i energije. U drugom poluvremenu smo se ugasili iz koliko-toliko objektivnog razloga, jer smo juče imali utakmicu u pet sati, pa put za Beograd i odmah danas druga utakmica. To je velika potrošnja za naš roster. Ne kažem da bi bilo drugačije da smo imali svežinu, međutim drago mi je da smo igrali do kraja i da Partizan nije smanjivao gas sve vreme. Bolje izgubiti sa većom razlikom i da te protivnik raspektuje i igra u fulu, a ne da se odnosi potcenjivački", rekao je Velić.

Partizan je sada na 8-3, a Cibona ima skor 4-7.

FOTO: ABA liga


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara