REZZIME DANA (nedelja): Totenhem u poslednji tren, tvrde Karamele slomile zube

Vreme čitanja: 4min | ned. 15.12.19. | 23:12

Pogledajte ko vam je 15. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - UDINEZE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 3:1
Konačno, Sari je danas od starta lansirao triiling “Digualdo” (kako su Italijani krstili argentinsko-portugalsku kombinaciju) i dobio jedan potpuno novi Juve koji je za 45 minuta ofanzivnog fudbala počistio Udneze sa terena. Stara dama je slavila 3:1 posle sjajnih 3:0 na poluvremenu. IZVEŠTAJ.

ROMA - SPAL (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1
SPAL se borio koliko je mogao, vodio je od finiša prvog poluvremena, ali je u nastavku meča preovladao kvalitet Rome. Vučica je slavila posle preokreta sa 3:1, pa spokojno dočekuje sutrašnji okršaj između Kaljarija i Lacija na Sardiniji. IZVEŠTAJ.

VULVERHEMPTON - TOTENHEM (tip 2, kvota 2,50) - rezultat 1:2
Važi Žoze Murinjo za defanzivnog perfekcionistu, ali moraće Temzom dosta vode da proteče pre no što Portugalac uspe da utegne ovaj i ovakav Totenhem. A sa ovakvim rupama u odbrani teško će Pevci uspeti da sačuvaju status kakav su u Premijer ligi imali u poslednjim godinama Maurisija Poketina na mestu šefa. Bez obzira na to što su ih je danas i Fortuna pogledala, pa su na Molinou uspeli da naprave veliki podvig i pogotkom Jana Vertongena u 91. minutu savladaju Vulverhempton sa 2:1, iako je meč 17. kola sasvim lako mogao da ode i u sasvim suprotnom smeru. IZVEŠTAJ.

SENT ETJEN - PSŽ (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:4
PSŽ je uhvatio željeni ritam i nemilosrdno kosi sve pred sobom. Ekipa Tomasa Tuhela večeras je bila ubedljiva u Sent Etjenu, gde je potpuno razbila domaći tim, koji je od 25. minuta igrao i sa igračem manje, pa stoga nije imao previše razloga da se nada povoljnijem rezultatu - 4:0 (2:0). IZVEŠTAJ.

PRECRTANO

MANČESTER JUNAJTED - EVERTON (tip 1, kvota 1,75) - rezultat 1:1
Mančester junajted je prokockao veliku šansu da se ozbiljno umeša u borbu za plasman u Ligu šampiona. Nakon dva vezana trijumfa, Crveni đavoli su osvojili samo bod protiv sve boljeg Evertona, pa su sada imaju četiri boda manje od četvrtoplasiranog Čelsija, a mogli su da priđu još dva bliže - 1:1 (0:1). IZVEŠTAJ.

MILAN - SASUOLO (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 0:0
Za razliku od Juventusa, Milan je još jednom razočarao svoje navijače. Na veliki jubilej, 120 godina od osnivanja kluba, još jednom se potvrdilo da je Milan klub slavne prošlosti i tužne sadašnjosti.Velikani poput RivereDideDonadonijaBarezijaKostakurteMaldinijaBobanaAltafinijaMasara, SimoneaPapena i trofejni treneri poput SakijaKapela Algerija su prisustvovali jubileju i videli bledi Milan koji je igrao 0:0 protiv Sasuola. IZVEŠTAJ.

SEVILJA - VILJAREAL (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:2
U prošlom kolu remi protiv Osasune, a sada i poraz od Viljareala, prvi prvenstveni posle više od dva meseca. Sevilja kao da polako gubi dah u trci za Barselonom i Realom. U 17. kolu momenat inspiracije Manua Trigeurosa oborio je Andalužane na kolena. Nasred “Sančez Pishuana“ 2:1 za Žutu podmornicu i tek drugi poraz Sevilje na domaćem terenu na kome se prethodno, u septembru, gostio samo još madridski Real. IZVEŠTAJ.

LION - REN (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 0:1
Hladan tuš u Lionu u režiji supertalentovanog veziste Rena Eduarda Kamavinge. Reklo bi se potpuno zaslužen, s obzirom na neubedljivu igru domaćeg tima. Jednostavno, sastav Rudija Garsije tokom čitave utakmice nije uspeo da se nametne kao bolji tim na terenu, nije imao prave prilike, niti ubitačne nalete, za razliku od protivnika koji je dobro znao šta želi. Ren je čvrsto držao bod u svojim rukama, a onda kada mu se za to ukazala prilika preko fantastičnog vunderkinda stigao do tri velika boda - 1:0 (0:0). IZVEŠTAJ.

FIORENTINA - INTER (tip 2, kvota 2,10) - rezultat 1:1
Trener Fiorentine je večeras bio na pragu smene, verovatno je i dalje na ivici, ali mu je srpski napadač sačuvao nadu da će zadržati posao. Golčinom u 92. minutu za remi protiv Intera (1:1), Vlahović je na sjajan način iskoristio poverenje trenera i pored svojih, obradovao i navijače Juventusa. Inter više nije samostalni lider Serije A, već sa istim brojem bodova i lošijim međusobnim skorom opet gleda u leđa Juventusu. IZVEŠTAJ.

VALENSIJA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:1
Cilj je bio pobediti i osamiti se na čelu tabele uoči derbija sa Barselonom. Umesto toga Real je visio na ivici ambisa i sve je išlo ka tome da će poljuljanog samopozdanja na El Klasiko. Ali Real Zinedina Zidana nije tim koji će se predati pre gonga, a na Mestalji ga je svom silom raspalio Tibo Kurtoa! Belgijski golman je apsolutni junak večeri, iako je Karim Benzema duboko u sudijskoj nadoknadi postigao gol koji je Kraljevski klub spasio poraza na Mestalji – 1:1 u 17. kolu Primere. IZVEŠTAJ.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara