Borjan najbolji igrač Zvezde, Tomaneu nagrada za gol godine uz šalu Đurovskog: Sledeći put penal šutiraj sa leđima okrenutim golu

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.12.19. | 21:45

"Sledeće godine se nadam da će biti više uspeha. Da osvojimo duplu krunu i prođemo grupnu fazu Lige šampiona", kaže Borjan

Dodela nagrada na "crveno-beloj večeri" u hotelu Hajat. Milan Borjan je apsolutno zasluženo poneo epitet najboljeg igrača Crvene zvezde u ovoj godini, s obzirom da je bio na visini zadatka i u najtežim porazima svoje ekipe na evrosceni, dok je nagrada za gol godine pripala Portugalcu Tomaneu, za nedavne makazice protiv subotičkog Spartaka. O nagradi za igrača godine odlučivali su saigrači iz tima.

Prilikom dodele priznanja na račun napadača Crvene zvezde našalio se legendarni Boško Đurovski, koji je poručio Tomaneu da sledeći put penal izvede sa leđima okrenutim golmanu, jer kada ga vidi, onda mu je teže, aludiravši na promašeni jedanaesterac u Pireju.

Izabrane vesti

Sa druge strane, Milan Borjan bio izuzetno počastvovan priznanjem.
"
Želim da se zahvalim svima na ovoj nagradi. Milojeviću, treneru golmana Duletu Gasicu, kao i Upravi koja me je dovela u Crvenu zvezdu. Sledeće godine se nadam da će biti više uspeha. Da osvojimo duplu krunu i prođemo grupnu fazu Lige šampiona", poručio je Borjan.

Crvena zvezda je danas stavila pečat na jesenji deo sezone pobedom nad Čukaričkim, pa prolećni deo sezone dočekuje sa 11 bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan.

Foto: Star Sport


 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara