Milojević uz aplauz: Idemo dalje!

Vreme čitanja: 2min | ned. 15.12.19. | 21:17

Šef stručnog štaba crveno-belih obradovao navijače

Misteriozna izjava posle pobede nad Čukaričkim, opšti utisak u klupskim kancelarijama da je Vladan Milojević posle dve i po godine ostao bez snage da nastavi, ali i izjava koja je naterala kompletnu crveno-belu javnost da odahne i srećna ode na spavanje. Najuspešniji Zvezdin trener u postbarijevskoj eri izazvao je salvu aplauza na klupskoj svečanosti u hotelu Hajat najavom da će ipak ostati na klupi bar do isteka ugovora 2020. godine.
Čestitam jesenju titulu svim zvezdašima. Lepo su rekli Dragan Džajić i Zvezdan Terzić da smo imali fenomenalnu godinu sa fenomenalnim rezultatima. Mogu da zahvalim porodici i deci, kao i porodicama svih igrača. Bili smo mnogo van kuća i imali dosta napora. Više poznajem saradnike, nego moje najmilije. Još jednom bi njima čestitao od svega srca jer da nije bilo njih i njihovog strpljenja, ni moji igrači ne bi bili tako zadovoljni i toliko srećni“ , počeo je Milojevića besedu i taman što su se prisutni gosti zabrinuli...
“A mi normalno idemo dalje. Završena je ova jesenja titula, na pola puta smo stali i idemo dalje“, rekao je Milojević i izazvao gromoglasne aplauze.

Borba se dakle nastavlja. Iako nije uvek laka...
Ja sam neko ko mnogo baca akcenat na svlačionicu. Ko je igrao fudbal, razume o čemu pričam. Neki put možda i preterujem, jako sam zahtevan što se tiče nekih stvari. Kao i svaki roditelj. Jer pored  moje dvoje dece, igrače gledam kao svoju decu. Neki put moram da budem zaštitnički nastrojen jer i oni su ljudi. I oni imaju svoju decu, i oni imaju svoje porodice. Pokušavam da pričamo, da razgovaramo i da imamo iskren odnos. Mnogo puta i ja pogrešim, jer ne greši samo onaj ko ne radi. Sa druge strane, nekad im i progledam kroz prste. Ali izuzetno sam ponosan sam na sve njih i jako puno ih volim”.

Izabrane vesti

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara