Misteriozni Milojević: Ispostaviće se da mi je ovo najdraža pobeda; Mrkela smiruje: Vladan ima ugovor sa Zvezdom

Novosti online

15. 12. 2019. u 17:05

Trener Crvene zvezde u kratkoj izjavi posle meča najavio odlazak sa "Marakane". Međutim, sportski direktor crveno-belih smiruje situaciju

Мистериозни Милојевић: Испоставиће се да ми је ово најдража победа; Мркела смирује: Владан има уговор са Звездом

Foto: M.Vukadinović

Sportski direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Mitar Mrkela izjavio je danas da će trener Vladan Milojević ostati na tom mestu dok god želi.

"Vladan Milojević ima ugovor sa Crvenom zvezdom do juna 2020. i ostaće trener u Zvezdi dokle god on bude želeo", naveo je Mrkela u izjavi dostavljenoj medijima.

Milojević je posle današnjeg trijumfa nad Čukaričkim za televiziju Arena rekao da mu je to možda i najdraža pobeda i utakmica.Naime, voditeljka Arene pokušala je da pita šefa struke crveno-belih da sumira celu jesenju sezonu, ali je on dao iznenađujući odgovor.

- Ja bih hteo da pričam samo o današnjoj utakmici. Ispostaviće se da će mi ovo biti najdraža utakmica i najdraža pobeda -kratko je rekao Milojević posle meča, okrenuo se i otišao.

Potom se nije pojavio na konferenciji za novinare.

Zvezda je prva na tabeli Super lige Srbije sa 11 bodova više od drugoplasiranog Partizana. Igrala je i grupnu fazu Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

србин

15.12.2019. 17:17

Терза је донео одлуку. Сад нек опет доведу Грофа и сл. па да испадамо у 1. колу квалификација. Са овим терза-тимом, Милоје је направио чудо!

zola

15.12.2019. 17:47

@србин - Slazem se sa tobom. Pravicemo Miloja od blata. Ne znam kome je u interesu da on ode. Ne bi me cudilo da je to zelja onih iz komsiluka, ali da se za to zalazu neki nazovi Zvezdasi, to mi nece biti jasno nikada. Da se ja pitam , dao bih Miloju ogromnu platu, odresene ruke i potpisao sa njim ugovor na 10 godina.

Pera

15.12.2019. 20:08

@србин - Sa ovim timom napravio je "čuda" a šata misliš da je imao nekoliko kvalitetnijih igrača kakva bi "čuda" tek onda napravio! Mislim da Zvezda sa ovakvim kvalitetom igrača ne može da konkuriše u evropskim takmičenjima i da je Miloju već dosta blamaže u susretima lige šampiona gde su naša nerealna očekivanja uteg na vratu davljenika. Miloje je odličan trener i treba mu omogućiti promenu sredine, da zaradi za "crne dane" i dokaže svoju vrednost u klubovima sa većim budžetom.

esb-puerto@arcor.de

15.12.2019. 17:31

Zvezda i Partizan su najjači u našoj ligi. Samo to je na zapadu plafon kvalitet 2 lige. Tako da i Milojevićev novi klub neće imati veze sa vrhom evropskog fudbala. Kipar , Azija , Turska ili Grčka. To je mera .

Професор 0.6

15.12.2019. 18:04

Мораш да се веселиш победама у овој нашој јадној лиги пошто у Европи не можете да победите баш никог!

Daki

15.12.2019. 22:46

@Професор 0.6 - Nikog, sem Liverpula, prvaka Evrope! A tek da su nam šaka dopali ovi iz Haga, i to desetorica 70minuta! Rasturili bi ih, a ne kao naš večiti drugi, treći, koji već!

Goran

15.12.2019. 18:24

Moze da ode i da bira gde a dali ima zvezda mogucnost izbora trenera takvih kvaliteta . Ono sto se ima treba se sacuvati. Vlado moj glas za tvoj ostanak.

Хејтери, м'рш!

15.12.2019. 19:30

Милоје, остани... (мада Те не заслужују ови тастатура-навијачи...)