Zvezda uzima igrača iz Primorske: Jagodić Kuridža na meti šampiona Srbije

Đ.M.

15. 12. 2019. u 17:40

Crvena zvezda želi unutrašnju liniju da pojača sa Jagodićem Kuridžom koji bi, ukoliko postane slobodan, potpisao s crveno-belima dvogodišnji ugovor

Звезда узима играча из Приморске: Јагодић Куриџа на мети шампиона Србије

Marko Jagodić-Kuridža Foto N. Paraušić

DUEL sa Igokeom mogao bi da bude poslednji Primorske u ovom sastavu. Naime klub iz Kopra koji je uz FMP, najprijatnije iznenađenje ABA lige, prilično vremena dave finansijski problemi, pa, kako se nezvanično može čuti, svi igrači imaju mogućnost odlaska, ali i silne pozive iz regiona, jer se sa završetkom 11. kola stekla mogućnost da do 12. kola promene klub iz ABA lige.

Najtraženiji su Žan Mark Šiško, Ivan Marinković, Marko Jagodić Kuridža, Lens Heris, Stiven Holt, kao i trener Jurica Golemac.

Šiška bi svi timovi iz vrha ABA lige, a najupornija je Olimpija koja bi i Marinkovića, za koga je zainteresovana i Igokea. Barski Mornar je odavno bacio oko na Herisa, a Crvena zvezda želi unutrašnju liniju da pojača sa Jagodićem Kuridžom koji bi, ukoliko postane slobodan, potpisao s crveno-belima dvogodišnji ugovor. Javna tajna je da je i Budućnost izvesno vreme, po razlazu sa Slobodanom Subotićem, više nego razamtrala opciju da angažuje Golemca, koji je, bez ozbira, što novca nije bilo, ostao sa svojim učenicima u Primorskoj.

Primorska koja je početkom sezone ostala bez naslovnog sponozora, kompanije “Sixt”, nema mnogo vremena da reaguje. Tačnije dovedena je pred svršen čin: ili će da isplati dugovanja prema igračima koji, kako se može čuti, nijednom tokom sezone nisu igranje uslovljavali isplatama, već su najprofesionalnije odrađivali obaveze, o čemu govori i sam učinak, ili će, ukoliko klub iz Kopra ne ispuni obaveze, po slovu ugovora, igrači postati slobodni u izboru nove sredine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

ja

15.12.2019. 18:13

ma da imas 7 igraca na te dve pozicije dovezite i osmog umesto da dovedete 2 pleja