ИЛИЋУ 4 МЕСТО У ТЕМИШВАРУ

APATIN SPORT VESTI

Никола Илић из Пригревице освојио је четврто место на међународном такмичењу у powerliftingu, које је у суботу одржано Темишвару. На овом традиционалном отвореном првенство у bench press-u, Илић је наступио за клуб ПЛK “Мајевица” из Бачке Паланке у категорији сениора.
-Са 180 кг потиснутих са бенч клупе заузео сам 4 место у апсолутној категорији. Ово ми је прво међународно такмичење и задовољан сам, пре свега што је организација била идентична европском или светском првенству. Судије су биле потпуно усредсређене на такмичење и било је забрањено коришћење “недозвољених супстанци”. Жао ми је само што ми је треће место умакло за само 2,5 кг, јер сам поновио неуспешан други покушај са 180 кг и у трећем. Могу само да обећам да ћу следеће године бити бољи, пре свега од свог садашњег резултата, што ће се, надам се, одразити и на државном и међународном нивоу каже за радио Дунав Илић.
На такмичењу је учествовало преко 120 такмичара из пет земаља, Србије, Бугарске, Словачке, Мађарске и домаћина Румуније.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *