Pretučen vozač GSP-a: Vratima uštinuo kaput putnice, dvojica ga napala

Novosti Online

15. 12. 2019. u 15:24

Vozač (43) GSP-a pretučen je danas na Novom Beogradu

Претучен возач ГСП-а: Вратима уштинуо капут путнице, двојица га напала

Ilustracija/Foto: M. Anđela

Vozač (43) GSP-a pretučen je danas na Novom Beogradu. Kako saznaje portal Telegraf, on je s povredama glave i bolovima u nozi, na koje se žalio, prevezen na Kliniku za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.


Do sukoba je došlo u Ulici Antifašističke borbe, u blizini hipermarketa.


- To se desilo na liniji Eko 1, danas oko 12.45. Napala su ga dva putnika. Došla je Hitna pomoć, odvezen je. Policija je obavila uviđaj - naveli su za Telegraf.rs iz Gradskog saobraćajnog preduzeća.




Prema zvaničnoj evidenciji GSP-a, sukob je izbio nakon što je vozač vratima "uštinuo" kaput jedne putnice. A kako mi saznajemo, zbog tog "incidenta", vozača su napala dvojica muškaraca, udarajući ga po glavi. Oni su se potom udaljili s lica mesta, saznajemo.


Kako su potvrdili prethodnu informaciju, vozač ima povrede glave.


- Zadobio je lakše povrede glave. Bio je u svesnom stanju - istakli su potvrđujući da je reč o dva udarca u glavu, te da ne znaju da li je zadržan na daljem lečenju.


Izvor: telegraf.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Ivan Cindric

15.12.2019. 16:19

Nije u redu da dobije batine ali ti šoferu iritiraju narod Koče naglo pripada narod vrata zatvaraju ne gledaju u retrovizor užas kako se ponašaju neko nije imao živaca izlupo ga .Moraju malo više da nas poštuju nismo mi stoka da nas tako tretiraju.

Boki

15.12.2019. 17:33

Privatna tužba , odšteta , oguliš im kožu.platiš ,njihovim novcem, malo veće mangupe od njih , da im polome kosti. Prosto.

Naxis 605

15.12.2019. 18:10

Pa i treba da dobije batine znate li vi koliko košta kaput ženski i šta je ta gospodja sve trebala da odradi da bi ga dobila

bager

15.12.2019. 21:01

@Naxis 605 - Ne slazem se,,ako je kaput prikljesten prilikom izlaza ,mogao je autobus vuci po ulici i zgaziti ili iskidati tu zenu ,vec vidjeno po Beogradu a i dalje,,vozac je duzan da ustanovi da je putnik izasao ili usao kompletno a ne da zatvara vrata cim je putnik stavio nogu na prvi stepenik,,...

BG

15.12.2019. 21:32

nije trebalo da dobije batine al da su vozaci autobusa bezobrazni to stoji. Sad pogotovo koriste situaciju sa manjkom vozaca u drzavi, kukaju na male plate a to im ne daje pravo da se ponasaju bahato i neodgovorno prema putnicima od cijih para i zive !

Veteran

16.12.2019. 00:40

eh što nisam bio za volanom, bili bi zakaceni pozadi za poklopac motora i vukao bi ih do zadnje stanice.