NAJBOLJI DŽOKER EVROPE! Nemanja Radonjić po navici "uđem i dam gol"! Navijači Marseja oduševljeni! (VIDEO)
Foto: Printskrin

bravo majstore

NAJBOLJI DŽOKER EVROPE! Nemanja Radonjić po navici "uđem i dam gol"! Navijači Marseja oduševljeni! (VIDEO)

Fudbal -

Nemanja Radonjić je bio strelac i na gostovanju svog Marseja u Mecu, koji je Olimpiku bio dovoljan za osvajanje jednog boda na ovoj utakmici - 1:1.

Pet utakmica u poslednjih 20 dana, nijednom starter, ukupno 129 minuta i četiri postignuta gola.

Dakle, gol na svaka 32 minuta. Radonjić je naterao oduševljene navijače Marseja da preplave društvene mreže komentarima o trenutno najboljem "džokeru" Evrope.

Andre Viljaš-Boaš očigledno smatra da je Radonjić u ovom trenutku igrač koji najviše od svih rezervista može da mu pruži kada se u drugom poluvremenu nađe na terenu.

foto: AP

Ovoga puta nije previše čekao, zbog zaostatka i slabe igre svog tima Boaš je već od starta drugog poluremena umesto Buna Sara poslao Radonjića na teren i ubrzo uspeo da promeni tok utakmice.

Boaš je u 68. minutu umesto Strotmana na teren poslao Žermena, pa se krenulo u opštu opsadu Mecovog gola.

Samo tri minuta usledilo izjednačenje.

Upravo je Žermen poslao loptu u kazneni prostor domaćina, a tamo je iz drugog plana na loptu naleteo Radonjić i poslao je u nebranjeni deo mreže.

Menhengladbah je lider Bundeslige, pobedio je i Bajern, a kvota na njih na današnjem (15.30) gostovanju devetoplasiranom Volfzburgu je čak 2,75. Kec nosi identičnu kvotu, a iks 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZARt za Volfzburg - Menhengladbah.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track