Film i serije

Uskoro premijera novog ruskog filma sa Bikovićem

Uskoro premijera novog ruskog filma sa Bikovićem
Foto: N.N. | Uskoro premijera novog ruskog filma sa Bikovićem

Posijle premijernog prikazivanja filma u Moskvi, u Beograd stiže ruska hit komedija "Sluga" sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi.

Premijera je zakazana je za 27. decembar u Sinepleksu Ušće. Istog dana film će početi da se prikazuje na redovnom repertoaru bioskopa širom zemlje i regiona, prenosi RTS.

Miloš Biković glumi glavnog junaka Grigorija, Grišu, rođenog u bogataškoj porodici. Mladi Griša je toliko ušuškan u svom lagodnom životu da misli da je „iznad zakona“.

Kad ode predaleko u svojim ispadima i suoči se sa zatvorskom kaznom, njegov otac preduzima radikalne mere i uz pomoć starog prijatelja, psihologa, smišlja plan kako da rehabilituje svog neposlušnog sina.

Griša upada u izrežiranu saobraćajnu nezgodu, a kada dođe sebi, biće 1860. godina, a on će se naći na velikom seoskom imanju, kao obični sluga, bez veza i primesa života kakav je do tada imao.

Ljudi koji ga okružuju na imanju su takođe sluge i nikada nisu čuli za, recimo, mobilne telefone. Griša prolazi težak put od razmaženog bogataša do čovjeka koji cijeni mala životna zadovoljstva i vrijedan rad, koji upoznaje dobre strane pravog prijateljstva i naravno, ljubavi.

U filmu koji je režirao Klim Šipenko, pored Bikovića, igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije