Capital.ba

“Srbija voz”: Od sutra linija Beograd – Zvornik

14.12.2019. / 16:00

BEOGRAD – Društvo za željeznički prevoz putnika “Srbija voz” uvodi od nedjelje, 15. decembra, novu liniju Beograd – Zvornik.

srbija voz

Kako je saopšteno iz “Srbija voza”, polazak iz Beograda je u 14:02, a dolazak u Zvornik u 18:14 sati. Iz Zvornika za Beograd polazak je u 7:20 sati, a dolazak u Beograd u 11:46. Na ovoj liniji će se saobraćati svakog dana.

Ranije su postojale željezničke linije iz Beograda za Sarajevo i Banju Luku, ali su ukinute. Željeznice FBiH ukinule su liniju Sarajevo – Beograd 2012. godine, kada su i Željeznice Republike Srpske ukinule voz na relaciji Banja Luka – Beograd.

Nekada je postojala i linija na relaciji Šid (Srbija) – Bijeljina (BiH) na kojoj je vozio stari šinobus. Ova linija ukinuta je za prevoz putnika 2005. godine, koja je nakon toga služila još kratko samo za teretni saobraćaj.

Željeznice FBiH i RS objavile su novi red vožnje koji stupa na snagu u noći sa 14. na 15. decembar, po čemu se vidi da se vožnja obavlja samo unutar granica BiH. Biznis.ba

Share Tweet Preporuči

    Tagovi:

    Povezane vijesti

    Komentari

    Molimo Vas da pročitate sledeća pravila pre komentarisanja:
    Komentari koji sadrže uvrede, nepristojan govor, prijetnje, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Molimo Vas da se u pisanju komentara pridržavate pravopisnih pravila. Komentare pisane isključivo velikim slovima nećemo objavljivati. Zadržavamo pravo izbora i skraćivanja komentara koji će biti objavljeni. Mišljenja sadržana u komentarima ne predstavljaju stavove poslovnog portala CAPITAL.ba. Komentare koji se odnose na uređivačku politiku možete poslati na adresu [email protected]

    Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

    Komentari na članak: “Srbija voz”: Od sutra linija Beograd – Zvornik

    1. Saša

      Sa stanice Zvornik već dugo polazi dva voza prema Rumi.Samo mi nije jasno gdje se vrši granična kontrola.