MILOJEVIĆ NE DOZVOLJAVA OPUŠTANJE NA KRAJU: Evo šta trener Crvene zvezde kaže pred poslednji meč u 2019. godini
Foto: Starsport©

ČUKA STIŽE NA MARAKANU

MILOJEVIĆ NE DOZVOLJAVA OPUŠTANJE NA KRAJU: Evo šta trener Crvene zvezde kaže pred poslednji meč u 2019. godini

Fudbal -

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da njega ekipa mora dobro da se spremi za predstojeću derbi utakmicu protiv Čukaričkog u Super ligi Srbije.

"Igramo poslednju utakmicu u ovoj godini protiv ozbiljnog rivala. Bez obzira što je zaostalo kolo, svakako je derbi. Igramo protiv ekipe koja je sjajna ove sezone u svim segmentima. Od početka imaju kontinuitet rezultata. Veoma su dobar spoj mladih i iskusnih igrača", rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju u nedelju od 15 časova na svom terenu protiv Čukaričkog, zaostalu utakmicu šestog kola Super lige Srbije. To je poslednji meč pred pauzu u domaćoj ligi, a dolazi posle poraza od Olimpijakosa u Ligi šampiona.

"Trener Veselinović ima veliki uticaj na njiovu igru i stvorio je dobru hemiju u ekipi. Pozitivno kod ekipe Čukaričkog je to što imaju mnogo mladih igrača koji su preuzeli teret nosilaca igre. Tu su i oni iskusniji koji su ostavili veliki trag u našem fudbalu poput Kajevića, Docića, Luke Stojanovića. Međutim, mi moramo da se spremimo na najbolji način", naveo je on.

Milojević je rekao da će na današnjem treningu videti na koje igrače može da računa i pozvao je navijače da podrže ekipu da završi polusezonu pobedom.

On je pohvalio Čukarički jer pruža priliku mladim fudbalerima.

"Ove sezone igraju sjajno, ima zanimljivih igrača. Ekipa Čukaričkog je skup velikih talenata poput Birmančevića, Šapića, Kovača, Đorđevića, Vidosavaljević i mnogo te dece zbog mog prethodnog angažmana u Čukaričkom poznajem i znam kako se radi sa njima", dodao je trener crveno-belih.

Milojević je čestitao omladincima Zvezde na prolasku u nokaut fazu Lige šampiona.

"Veliki upeh, svim ljudima koji vode omladinski pogon, trenerima i igračima odajem priznanje jer su napravili fenomenalnu stvar. Pored prvog tima Grafičara, koji je osvojio jesenju titulu, mislim da radimo veliku stvar", naveo je Milojević.

U poslednju utakmicu u jesenjem delu prvenstva Zvezda ulazi sa prvog mesta na tabeli i 52 boda, a Čukarički sa 40 bodova na četvrtom mestu.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track