Iz Kraljeva pravo u Beč: Prvi let zakazan za utorak

Tehničkim sletanjem aviona "Er Srbija" u utorak, 17. decembra u 7,15 časova, na aerodrom ,"Morava", zvanično će otpočeti letovi na linijama od javnog značaja.

Srbija

Izvor: RINA

Subota, 14.12.2019.

12:00

Iz Kraljeva pravo u Beč: Prvi let zakazan za utorak
Foto: RINA

Planirano vreme poletanja aviona iz Kraljeva za Beč je 17.decembra u 7.55 časova. Po sletanju aviona biće priređen tradicionalni doček uz vodene topove.

Planirano je da delegaciju koja će prisustvovati tradicionalnoj ceremoniji čine predstavnici Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, načelnici Moravičkog i Raškog upravnog okruga, Grada Kraljeva, Grada Čačka, menadzment Aerodroma Srbije, značajni privrednici, kao i brojne medijske ekipe, prenosi RINA.

Medijima će se obratiti pomoćnik ministra građevinarstva,saobraćaja i infrastukture-Zoran Ilić, načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović, načelnik Moravičkog upravnog okruga Slobodan Jolović, gradonačelnik grada Kraljeva dr Predrag Terzić i gradonačelnik grada Čačka Milun Todorović.

Bečki letovi biće dostupni tokom cele godine, dva puta nedeljno zimi i tri puta nedeljno leti, dok će letovi iz Soluna biti sezonski sa dva leta nedeljno. Er Srbija će vršiti letove na obe destinacije iz Kraljeva koristeći regionalni avion ATR72 Turboprop.

Aerodrom Morava postaće naš treći matični aerodrom u Srbiji i biće namenjen pre svega putnicima iz zapadne Srbije i šumadijskog regiona. Nakon pokretanja letova za Beč, putnici takođe mogu očekivati uvođenje redovnih letova za Grčku. Svi oni koji žele da putuju sa aerodroma Morava mogu očekivati tradicionalno dobru uslugu po povoljnim cenama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: