Najnovije vesti
Vesti Politika
Vučić nenajavljeno obišao radove na autoput Surčin-Obrenovac

Vučić nenajavljeno obišao radove na autoput Surčin-Obrenovac

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić nenajavljeno je danas obišao završne radove na autoputu Beograd - Čačak, deonica Surčin - Obrenovac.

Aleksandar Vučić, Surčin-Obrenovac, Radovi, Obilazak Foto: buducnostsrbijeav / Instagram
Aleksandar Vučić, Surčin-Obrenovac, Radovi, Obilazak

Predsednik je objavio fotografiju sa radnicima na svom Instagram profilu.

- Radnici iz Čačka vredno privode posao kraju. Čestitam i hvala! - objavio je Vučić na Instagramu, uz fotografiju sa radnicima.

Predsednik Srbije će sutra prisustvovati svečanom obeležavanju početka radova na izgradnji auto-puta E-761, deonica Pojate - Preljina, na Moravskom koridoru.

Kako je saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Srbije, obeležavanje početka radova je u 12 sati.

On je prilikom nenajavljenog obilaska gradilišta autoputa Surčin-Obrenovac, izjavio da je video mnogo vrednih radnika iz Čačka i Lebana koji po hladnom vremenu rade veliki posao za sve građane Srbije i zemlju.

- Ljudi su fantastični, po hladnom vremenu. Čestitam im, rade veliki posao za sve nas i našu zemlju. Hvala im na borbenosti, čestitam svim građanima Srbije. Za četiri dana (otvaramo) Surčin-Obrenovac, auto-put otvaramo Beograd-Čačak za sat vremena (puta), ono što smo sanjali decenijama. Čestitam i žživela Srbija - rekao je Vučić u video-snimku, objavljenom na njegovom Instargram nalogu "budućnostsrbijeav".

On je dodao da je mnogo srećan što se radovi privode kraju.