Galata suspendovala N'Zonzija, u Rimu drhte

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.12.19. | 21:47

Bilo bi kobno po Romu kada bi ga Turci vratili sa pozajmice...

Jedno od najvećih pojačanja Galatasaraja proteklog leta - Stiven N'Zonzi (30), suspendovan je na neodređeno vreme. Turski klub izdao je saopštenje u kom se kaže da je iskusni vezista izbačen iz tima zbog nediscipline bez roka trajanja, ne ulazeći u detalje. 

Francuz je u Istanbul stigao na jednogodišnju pozajmicu s pravom otkupa (16.000.000), ali posle svega što se dogodilo teško je verovati da će u Galati uopšte razmišljati u pravcu otkupa ugovora.

Izabrane vesti

N'Zonzi se nije proslavio ove sezone u dresu trofejnog kluba. Odigrao je svega 900 minuta i upisao jednu asistenciju.

Karijera ovog momka u velikom je padu otkako je u leto 2018. napustio Sevilju i u transferu vrednom blizu 27.000.000 evra prešao u Romu. Ispostaviće se da je to bio veliki promašaj Vučice. Letos je bilo mnogo problema pronaći klub Stivenu N'Zonziju, a kada se to konačno dogodilo, on je nastavio tamo gde je stao - ili ne igra, ili igra slabo. 

Ova vest o suspenziji trebalo bi ozbiljno da zabrine sve u Rimu, jer Galata će sigurno već u januaru probati da vrati N'Zonzija Romi. Kakav bi to udarac bio za Italijane jasno kada se baci pogled na ugovor francuskog veziste - godišnje 3.100.000. A sa svim porezima i taksama ta cifra može da naraste na oko 5.000.000 evra.

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara