Hof nije pobedio od 8. novembra

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 14:50

Očekivalo se od domaćina da će u ovom trenutku imati mnogo više bodova na kontu

Hofenhajm je bez pobede u poslednje tri utakmice, kao i na 10 od poslednjih 14 utakmica koje je odigrao kod kuće. Augzburg s druge strane igra odlično. Od prethodnih pet utakmica dobio je četiri, a neporažen je i na pet poslednjih gostovanja. Jedino koje su izgubili od prethodnih sedam bilo je ono protiv Menhengladbaha. Njihov duel iz aprila završen je pobedom Hofenhajma koji je tada kao gost slavio sa 4:0, dok je Augzburg poslednji put slavio na gostovanju Hofenhajmu 2005. 

Očekivalo se od Hofenhajama da će u ovom trenutku imati mnogo više bodova na kontu. Domaćin je bez trijumfa još od 8. novembra, iako igra vrlo efikasno. Ceh Hofenhajmovih slabijih rezultata mogao bi da plati Augzburg. Domaćin je kvalitetniji. Zato očekujemo efikasnog keca.
"Kada ekipa pobedi nekoliko puta, počne da veruje u sebe. To je bio slučaj i kod nas. Augzburg igra dobro u poslednje vreme, direktniji su u odnosu na druge timove, ofanzivni su. Dobro smo se pripremili. Nismo postavili sebi nikakve konkretne ciljeve za poslednje tri utakmice jer to ne bi imalo smisla. Uvek se fokusiramo na sledeću utakmicu i stil igre. Bodovi će u tom slučaju sami stići", rekao je trener Hofenhajma Alfred Šruder. 

Izabrane vesti


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara