Borjan zove na proslavu jesenje titule: Delije, verujte u ovaj tim

Vreme čitanja: 2min | pet. 13.12.19. | 15:19

„Prednost je značajna, ali sve to može da se promeni na proleće“, upozorava Zvezdin golman pred susret sa Čukaričkim

Povratak u realnost. Mantra prilikom šaltanja sa evropske na srpsku pozornicu, za kojom u ovdašnjim klubovima posegnu svaki put kad dožive razočaranje van granica države, priustna je ovih dana i na stadionu „Rajko Mitić“. Crvena zvezda još nije prebolela saznanje da se na šokatan način pozdravila sa šansom da dočeka 2020. u šesnaestini finala Lige Evrope, a već mora da sprema meč sa Čukaričkim.

Iako je jasno da su rane iz Pireja sveže. Da ne zarastaju lako.
Šteta što nismo prošli u nokaut fazu Lige Evrope, ali sve je to fudbal. Generalno smo imali još jednu uspešnu sezonu, drugi put zaredom igrali smo Ligu šampiona, tokom cele godine beležili veoma dobre rezultate“, ističe Milan Borjan.

Izabrane vesti

Golman srpskog prvaka gleda ka preostalim takmičenjima i nišani trofeje.
„Ostali su nam prvenstvo i kup, voleo bih da navijači u nedelju dođu i dobro popune stadion, jer nam je utakmica sa Čukaričkim poslednja u ovoj godini, a veoma je značajna. Saigračima i meni bi to zaista mnogo značilo, pa se nadam da će Delije ispuniti tribine, napraviti sjajnu atmosferu kao mnogo puta do sada. Mi ćemo sa naše strane na terenu učiniti sve da ih obradujemo novom pobedom i da na lep način zaokružimo godinu i proslavimo jesenju titulu. Navijači bi trebalo da veruju u ovu ekipu, jer mi verujemo u sebe“.

Prvi deo sezone za tim Vladana Milojevića završava se u nedelju od 15 časova, odloženim susretom šeste runde sa Čukaričkim. Kako crveno-beli već imaju deset bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Vojvodinu i 11 od Partizana (takođe u nedelju igra sa Radnikom) jasno je da je dobra osnova ka odbrani naslova prvaka postavljena.
Prednost je značajna, ali sve to može da se promeni na proleće. Zbog toga uvek gledamo samo nas, ne osvrćemo se iza sebe već posmatramo ono što nas čeka. Naša filozofija je već poznata, u svaki meč ulazimo da pobedimo i da osvojimo duplu krunu ove godine. Verujem u to, kao što verujem  u naše navijače“, dodao je Borjan.

Sa Marakane podsećaju da je cene ulaznica za susret Brđanima jedinstvena i da košta 100 dinara za sve tribine.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara