Milan Gurović sklopio sporazum sa Tužilaštvom, osuđen na 10 meseci kućnog zatvora

Bivši košarkaš Milan Gurović sklopio je sporazum sa Trećim osnovnim tužilaštvom u kom je priznao da je bio nasilan prema supruzi i ćerki i osuđen je na 10 meseci kućnog zatvora.
Milan Gurović sklopio sporazum sa Tužilaštvom, osuđen na 10 meseci kućnog zatvora
Foto: 021
Kako je potvrđeno "Blicu", na osnovu istog sporazuma bivšem košarkaškom reprezentativcu je izrečena mera zabrane prilaska u trajanju od šest meseci, a koji je sud potvrdio.
 
Gurović je posle dva dana provedena u pritvoru pušten na slobodu, a službenici Ministarstva pravde trebalo bi da mu stave nanogvicu.
 
Gurović je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva zbog sumnje da je u porodičnom stanu na Novom Beogradu u utorak uveče pretukao suprugu Tanju (43) i ćerku Milicu (16). Bračni par se navodno najpre verbalno sukobio, a onda je došlo i do fizičkog obračuna, u koji se umešala i njihova ćerka.
  • Mile

    13.12.2019 19:08
    Mile
    Čovek ima više stanova pošteno zaradio može da bira. A žena mu prevršila dara meru pogotovu žene sportista,pevača javnih ličnosti to je sve naviklo na tacnu.
  • Petar

    13.12.2019 16:21
    Narod dobro kaze :Zlo govece june doveka.
  • Garfild

    13.12.2019 15:59
    CCC
    A bio je kul tip....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.