Search
Close this search box.

Sara Jo je mislila da je jedan njen snimak davno obrisan, a onda se šokirala i počela da se preznojava: Nisam ovo očekivala, odakle ti ovo?!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sara Jo bila je gošća YouTube kanala Slonoxy pictures, gde je gledala video u kome tinejdžeri reaguju – na nju. Ipak, ono što je ugledala kada je kliknula na „play“ dugme iznenadilo ju je.
„Nisam slušala Saru Jo… dok nije izdala bez sna,“ priznala je jedna tinejdžerka, što je mladu pevačicu nasmejalo. „Nikad nisam čula ružan komentar o Sari,“ rekla je druga, na šta se Sara šokirala. „Hahahaha, želela bih da sam ti,“ nasmejala se ona – a potom je usledio šok. „Nisam očekivala kavere, zašto mi to radiš?! Pritom, ovo više ne postoji na YouTubu, kako ti imaš ovo?“ rekla je ona, ugledavši jedan od njenih prvih video snimaka za koji je mislila da je obrisan. Kada joj je autor rekao da nije, zanemela je i počela da se preznojava. „Sad sam se preznojala, ali ajde… Ne treba se sramiti prošlosti. Mislila sam u tom trenutku da taj stajling gori,“ rekla je i nastavila da gleda. Pogledajte video u nastavku:

POSLEDNJE VESTI