Do savršenih obrva u samo 3 jednostavna koraka!

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 12.12.2019.

0

Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal

Izdvojili smo 3 koraka uz koje ćete doći do savršenih obrva kakve ste oduvijek željeli - brzo i jednostavno!

Obrve su iznimno važan dio make-up rutine koji ne treba preskakati budući da uokviruju i znatno utječu na cjelokupan dojam lica. Osim toga, ako ih pravilno njegujete, obrve mogu učiniti vaše oči vizualno većima te izraženijima, što je ključan sastojak za glamurozan izgled! Uređene obrve iznimno su važne za svaki make-up look, a mi smo tu da vam pomognemo usavršiti svoju tehniku, u samo tri koraka!

1. Odabir Proizvoda

Odlučite se za olovku za obrve ili sjenilo, ovisno o tome kakav izgled obrva želite postići. Naime, olovka je bolja za prirodan izgled obrva, dok su sjenila savršen izbor za one žene koje žele nešto izraženiji i definiraniji izgled. Prije nego počnete s nanošenjem proizvoda, nemojte zaboraviti pročešljati svoje obrve i počupati ih ako je potrebno.

2. Ispunite praznine

Ako nemate prirodno guste obrve, prvi korak do savršenih obrva je ispunjavanje eventualnih praznina. Želite li postići što prirodniji izgled obrva, zaustavite se na ovom koraku. Neovisno koristite li olovku ili sjenilo, proizvod nanosite kratkim potezima, tj. povlačenjem kratkih linija u smjeru rasta dlačica, za što prirodniji izgled.

3. Kreirajte oblik

Kako biste dobili izražajne i definirane obrve, potrebno je istaknuti njihov prirodan oblik, a ne ih u potpunosti transformirati. Početak obrve i njezin kraj vrlo nježno ispunite proizvodom kako biste izbjegli grube linije i neprirodan izgled. Luk obrve jače istaknite kako biste dobili posebno definiran izgled obrva. Oblik obrva možete malo doraditi pa ih primjerice proširiti ili produljiti, no pazite da ne pretjerate!


VIŠE O TEMAMAMake-upmake-up savjetimake-up trikoviobrve




Povezano