Zvezda surovo kažnjena za promašaje: Tomane i Žander prosuli evropsko proleće u Atini (FOTO/VIDEO)

Đ. Samoilović/Novosti online

11. 12. 2019. u 19:43

Crveno-beli na gostovanju u prestonici Grčke nisu uspeli da izbore plasman u Ligu Evrope

Звезда сурово кажњена за промашаје: Томане и Жандер просули европско пролеће у Атини (ФОТО/ВИДЕО)

Detalj sa meča Foto: Tanjug/AP Photo/Petros Giannakouris

OD IZVEŠTAČA „NOVOSTI“: ATINA

PROMAŠEN penal, uz jedan neoprezan i neshvatljiv potez Žandera - odneo je evropsko proleće. To što je Tomane pogodio prečku sa bele tačke u finišu prvog poluvremena moglo je da se ne oseti, da levi bek crveno-belih u 86. minutu posle skoka i šokantnog igranja rukom nije poklonio najstrožu kaznu rivalu. Za razliku od Zvezdinog Portugalca, napadač domaćih El Arabi je bio precizan sa penala i tim golom odveo svoj tim iz Lige šampiona u Ligu Evrope: Olimpijakos - Crvena zvezda 1:0 (0:0).

Ta tragična ruka Brazilca Žandera izbrisala je kao gumicom za tren Zvezdine evropske snove i sve što je do tada urađeno, Borjanove fenomenalne odbrane, Marinove odlične akcije, Gobeljićevu požrtvovanost... Ta glupost nije mogla de se ispravi do kraja utakmice i boleće još dugo. Umesto na trećem mestu, elitno takmičenje završeno je na poslednjem grupe B.

Na tribinama se orilo bratsko navijanje, na terenu se vodila žestoka, bespoštedna bitka po kiši. Crvena zvezda je na ovom meču opet bila ona prava, po Milojevićevim evropskim notama, koja ume hrabro da se brani, ali i uzvrati. Imala je opet na golu "hobotnicu" Milana Borjana, a u polju dirigenta Marka Marina. Odbrana je bila požrtvovana, vezni red sa Petrovićem i Ivanićem dobar, u napadu znala da zapreti.

Nisu Beograđani dozvolili domaćinu da ih stisne od starta, u prvih desetak minuta dobro su stajali i parirali. Kako je vreme odmicalo, Olimpijakos se nametao kao ekipa koja diktira tempo, inicijativu, ali je Zvezdina odbrana uglavnom umela da se nosi sa tim naletima preko opasnih krila domaćina, najviše Podensea. Masuras se u 6. minutu dobro iskrao, ali šutirao preko gola sa petnaestak metara. Drugu dobru priliku Grka osujetio je hrabrim i tačnim uklizavanjem Marko Gobeljić, koji je skinuo loptu sa noge El Arabiju kada su domaći navijači već poskočili na noge u nadi da će je smestiti iza leđa Milana Borjana. Golman crveno-belih bio je odličan čitav meč, a u prvom delu je sa dve intervencije u 32. minutu podigao samopouzdanje kod saigrača. Srećom, dva minuta kasnije je El Arabi sa šest metara neomten šutirao glavom preko gola.

Sve zanimljivo i dramatično posle toga, do kraja prvog dela, dešavalo se u šesnaestercu domaćina. Dve fenomenalne akcije umesto za radost, pretvorile su se u veliki žal Zvezdinih navijača. U 41. minutu sevnula je superkontra, Marko Marin "lažnjakom" vara Giljermea, koji ga je pokupio i skrivio penal. Loptu na belu tačku prvi put ove sezone stavlja Tomane (do sada su najstrože kazne izvodili Pavkov i Ben) i snažnim udarcem pogađa prečku. Udarac je podsetio na onaj Mijatovićev protiv Holanđana na SP u Francuskoj 1998. Velika prilika nije iskorišćena, a za dva minuta stvorena je još jedna, stopostotna, ali je Marin nije iskoristio.

Krenuo je domaćin iz svih oružja u drugom poluvremenu. U 59. Cimikas je glavom pogodio stativu, a četiri minuta kasnije sjajni Borjan je pročitao Podensa na pet metara i nogama brani njegov zicer. Zaslužio je Milan da opet bude Zvezdin heroj i malo je falilo da to bude i na "Karaiskakisu". Kada se činilo da je naš tim odbio sve napade i da će uspeti u nameri da se kući vrati neporažen, dezorijentisani Žander je bez ikakvog smisla u 86. minutu raširio ruke kod centaršuta i jednim tragičnim postupkom prosuo sve.

STRELAC El Arabi u 86. (iz jedanaesterca). Stadion: "Karaiskakis". Gledalaca: 32.115. Sudija: D. Orsato (Italija) 7.
OLIMPIJAKOS: Sa 7 - Elabldelaui 7, Merija 7, Semedo 7, Cimikas 7 - Giljerme 7, Kamara 7 (od 61. Gerero 7), Buhalakis 7 - Masuras 7 (od 71. Rovera -), El Arabi 8 (od 90. Benzija -), Podense 8.
C. ZVEZDA: Borjan 8 - Gobeljić 8, Milunović 7, Degenek 7, Rodić 7 (od 81. Žander 5) - Petrović 7, Ivanić 7 - Vukanović 7 (od 65. Boaći -), Garsija 7,5, Marin 8 - Tomane 6 (od 58. La Para 6).
IGRAČ UTAKMICE: El Arabi (Olimpijakos)


SASTAVI TIMOVA

Poznati su i sastavi timova. Vladan Milojević je napravio malo iznenađenje pa su tako u timu Vukanović i Tomane, nema Kanjasa i Boaćija.

OLIMPIJAKOS: Sa - Elabdelui, Merijah, Semedo, Cimikas - Giljerme, Kamara, Bučalakis - Podens, El Arabi, Masuras
ZVEZDA: Borjan - Rodić, Degenek, Milunović, Gobeljić - Ivanić, Petrović - Vukanović, Marin, Garsija - Tomane

BORJAN PRVI NA ZAGREVANjU

Prvi je na zagrevanje izašao golman Milan Borjan. Dobio je ovacije i aplauze sa tribina.



NAVIJAČI NA TRIBINAMA

Navijači su se već smestili na tribine, još uvek stadion nije pun, ali se postepeno popunjava i biće krcat pošto su sve karte za utakmicu rasprodate.





SPIKER PROGOVORIO SRPSKI

Spiker na stadionu je na srpskom poželeo gostima iz Srbije toplu dobrodošlicu uoči početka utakmice.

ODLIČNA ATMOSFERA

Sjajna atmosfera na stadionu. Navijači oba kluba ne prestaju da pevaju. Odjekuje ceo "Karaiskakis"




Foto: Đ. Samoilović

UTAKMICA JE POČELA

Utakmica u Atini je počela. Fantastična koreografija pred start meča.






PRVA ŠANSA ZA VUKANOVIĆA

Imala je Zvezda prvu šansu na meču u petom minutu. Vukanović je na kraju loše šutirao i poslao loptu preko gola. Imao je Masuras priliku na drugoj strani, pored gola.

MERIJA SE OPROBAO

Sa oko 35 metara se Merija oprobao. Lak posao za Borjana.

OLIMPIJAKOS IMA POSED

Posed lopte je na strani Olimpijakosa na startu utakmice. Borjan je sprečio opasnost pošto je uhvatio loptu posle centaršuta sa leve strane.

POKUŠAJ GILjERMEA

Giljerme je pokušao sa ivice kaznenog prostora. Borjan je bio na mestu.

MARINOV ŠUT IZBLOKIRAN

Probao je Marin iz slobodnog udarca, njegov šut je izblokiran. Usledio je korner, golman Sa je bio na mestu.

VELIKA ŠANSA ZA OLIMPIJAKOS

Imao je Olimpijakos veliku šansu u 23. minutu. Morala je odbrana Zvezde dobro da se pomuči da interveniše. Dosta sreće za srpski tim.





KONTRA ZVEZDE, LOŠA ZAVRŠNICA

Krenula je Zvezda u kontru, Vukanović je povukao loptu, imao je Marina i Garsiju po strani, dodao je do Marka, a onda se veoma loše kretao, pa ga je kapiten pogodio. Ujedno se Aleksa nalazio u ofsajdu.

ŽUTI ZA KAMARU

Žuti karton za Mohameda Kamaru u 29. minutu. Oštro je startovao na Marina. Sudija Orsato nije imao dilemu.

BORJAN SPASILAC

Imao je Olimpijakos odličnu šansu. Prvo je Podens pokušao, Giljerme je pratio njegov promašaj i šutirao,  ali je Borjan oba puta odlično intervenisao i sprečio pogodak.

NAJBOLjA ŠANSA ZA DOMAĆINA

Imao je Olimpijakos najbolju šansu u dosadašnjem toku meča. Odličan centaršut, lopta je došla do El Arabija koji je sa pet-šest metara šutirao preko gola glavom.

OLIMPIJAKOS TRENUTNO BOLjI

U poslednjih par mintue  je Olimpijakos bolji rival. Napadaju, ali bez ozbiljne šanse.

PREČKA TOMANEA

PREČKA TOMANEA - Brza kontra Zvezde, lopta je došla do Marina koji je potom napravio sjajnu fintu ,a jedan od defanzivaca domaćina ga je faulirao u kaznenom prostoru. Odgovornost je preuzeo Tomane. Portugalac je šutirao snažno i po sredini gola, pogodio je prečku.





MARINOVA GREŠKA

Odmah posle penala je Zvezda mogla da povede. Marin je odlično ušao u kazneni prostor, dvoumio se da li da šutira ili centrira, odlučio se za ovo drugo i pogrešio.



Foto: Đ. Samoilović


PODENSU ŽUTI, MARIN SE ŽALI NA POVREDU

Podens je faulirao Marina i dobio žuti karton. Marin je ostao da leži na travi, žalio se na povredu. Ipak, kapiten Zvezde je ustao, vidno hramljući, ali je nastavio meč. Ostaje da se vidi da li može da igra u drugom poluvremenu.

POLUVREME

Poluvreme u Atini. Nema golova na pauzi.

POČELO DRUGO POLUVREME

Drugo poluvreme u Atini je počelo. Dobra vest je da nema izmena i da Marin može da nastavi meč.

OLIMPIJAKOS AGRESIVNIJI NA STARTU DRUGOG DELA

Olimpijakos je znatno agresivnije započeo drugo poluvreme. Giljerme je iskoristio sporost Gobeljića i šutirao odlično, ali pored gola. Podens je potom pokušao, takođe pored gola.

ZVEZDA POKUŠAVA DA SE OSLOBODI PRITISKA

Pokušava Zvezda da se oslobodi pritiska protivnika. Olimpijakos je sve bolji i napada sve više. Posle jedne šanse je Masuras tražio penal, Orsato je samo odmahnuo rukom.

MARIN PRAVO U GOLMANA

Našao se Marin u sjajnoj šansi. Šutirao je pravo u golmana.

VAN LA PARA NA TERENU

Prvu promenu Milojević pravi u 58. minutu. Van la Para je zamenio Tomanea.

STATIVA SPASILA ZVEZDU

Mogao je Olimpijakos da povede u 60. minutu. Odličan centaršut, El Arabi je bio najviši u skoku, stativa je spasila Zvezdu..

BORJAN IZVUKAO ZVEZDU

Fenomenalna šansa za Podensa, izašao je sam pred golmana, ali je Borjan na vreme istrčao i spasio gol.



UŠAO BOAĆI

Boaći je ušao u igru. Zamenio je Vukanovića.

GREŠKA VAN LA PARE

Marin je prvo ubacio odličnu loptu u prostor, Sa je sprečio opasnost, da bi nedugo zatim  Van La Para bio previše sebičan, šutirao je sa oko 20 metara što nije bilo teško za čuvara mreže domaćina.

PODENS PROMAŠUJE

Još jedna sjajna šansa za domaći tim. Degenek je oborio Merijaha, Orsato je pustio prednost, a Borjan je morao da izleti, ostavio dosta prostora, Podens se namestio i šutirao pored gola. Dosta sreće za srpski tim.

JAK TEMPO MEČA

Dosta brz  tempo utakmice. Borjan se požalio na povredu, brzo je ustao. Boaći se izborio za korner posle šuta, dobar centaršut Marina, bez opasnosti. Sa je želeo odmah da pokrene napad domaćina, poslao je dug pas ka napadačima, Borjan je bio na mestu.

SUDAR GARSIJE I PODENSA

Borili su se Garsija i Podens za jednu loptu, igrač Zvezde je prvi došao, ali su bili u punom trku, nisu uspeli da se zaustave i došlo je do sudara glavama. Posle kratke pauze su i jedan i drugi pokazali da mogu da nastave meč.

RODIĆ NE MOŽE DA NASTAVI, ULAZI ŽANDER

Rodić je ostao da leži na travi i žalio se na grčeve. Ustao je, nastavio i posle nekoliko desetina sekundi pokazao da ipak neće moći da igra. Milojević je napravio i poslednju promenu. Ušao je Žander umesto Rodića.

ZVEZDA SUROVO KAŽNjENA, EL ARABI SA PENALA DO GOLA

GOOOL - Neverovatna glupost Žandera. Podigao je ruku previsoko, Orsato je pokazao na "belu tačku". El Arabi je uzeo loptu, zaleteo se toliko da je izašao van kaznenog prostora. Borjan je otišao u jednu, lopta u drugu stranu.





IGRAĆE SE JOŠ PET MINUTA

Igraće se još pet minuta u Atini. Toliko vremena Zvezda ima da dođe do boda.

KRAJ MEČA

Imao je Olimpijakos u nadoknadi prilike i da duplira prednost, nije ih iskoristio, ali je i to bilo dovoljno za prolaz u Ligu Evrope.





SLAVLjE NA TERENU

Veliko slavlje Olimpijakosa i na terenu i na tribinama zbog pobede koja im je donela evropsko proleće.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (67)

TRI BRZA za kontru

11.12.2019. 20:52

Pravi tim bi bio da je trener imao hrabrosti da u tim stavi brzog La Paru umesto sporog Tomanea, tako bi Zvezda igrala na kontru sa TRI izuzetno BRZA napadača , pa bi Marin imao više kombinacija za dobar pas u prostor.

KONDICIJA za PRESING

11.12.2019. 21:31

@TRI BRZA za kontru - Još bolje bi bilo da je umesto Marina započeo Vulić i da Zvezda igra presing na celom terenu, , a da Marin uđe zadnjih 30 minuta i jednim potezom reši utakmicu.

Ja Paja

11.12.2019. 21:35

kakva je ovo gomila fudbalskih neznalica ova C.Zvezda...strasno ko sve igra Ligu sampiona...

Nikola Kostić

11.12.2019. 21:47

Ceo tim omladinaca odma u prvi tim. Dovesti novog trenera, koji će preferirati napadački fudbal. Ovo što mi mašimo ni deca na livadi ne bi!

неимени

11.12.2019. 21:52

Гобељић у 31 мин. умислио да је Суарез па почео да притиска грчку обрану. Кад су Грци кренули у контру он умислио да је Меси па се лагно враћа назад. Милуновићева постављања на центаршутеве су трагична. 33 мин је копија Бајерновог гола кад је Милуновић пустио нападача да неоматано забије главом.. Промашени пенап, дешава се. Поправите обрану свега вам. Да немате шупљу обрану не би испаштали против Бајерна и Тотенхема. Олимпијакос нема њихову снагу у нападу па мутави потези обране нису кажњени.

Tamo negde iz daleka

11.12.2019. 22:05

Šta ono reče Miloje pre 3 dana? Videćete vi Tomanea. Eto videli smo, duplo golo.

неимени

11.12.2019. 22:31

Како је могуће да у 63 минуту четири грчка играча стоје на једној половини шеснаестерца, а четворица Звездиних на другој? Средите обрану. Задњи везни не постоји. набавите неког. Ван ла пара се не разуме у фудбал уопште. Нити га зна играти нити га разуме. Онај ударац у 65 мин. то не би ни дете направило. Не разумем да Милоје то не види. Треба још један везни, Марин не може играти сваку утакмицу 90 мин. Године га стигле. Обрана је катастрофа, грци не знају и то спашава Звезду.

Loša izmena

11.12.2019. 22:31

Loš potez Milojeviića sa uvođenjem Boaćija koji niti je brz za kontru, niti je dobar u skok igr za kraj utakmice, kada će Olipijakos da krene sa visokim loptama.

Nenad DE

11.12.2019. 22:49

Miloje pa ti si trenerski mag, svaka ti čast na ubacivanju Žandera. Bože ako te ima ne daj Miloju da se vrati u Srbiju.

Coa

11.12.2019. 22:54

O dalje tvrdim da ke tim od prosle godine duplo jaci nego ovaj.pojacanja su promasaj nikada veci i nokada skuplji.a upravo je miloje bio za njih.uzas

Pera

11.12.2019. 22:55

Mislim da je sada dosta i Miloju i Mijajloviću i Terziću i Mrkrli! Njihova "pojačanja" koštaju Zvezdu ispadanja iz daljeg takmičenja i ponovo tavorenje u ligi Srbije. To nisu igrači za Zvezdu. Takvih kao što su Tomane, Mateo, Van La Para, Kanjes, Žander pa i Boaći na mogu da igraju ni za Grafičar a nekmoli za CZ. Dajte molim vas u ime navijača CZ nemojte da ih više vidimo ni na klupi a nekmoli u startnoj postavi. Stavite naše mlade igrače i ako izgube nije nam žao.

Dan d

11.12.2019. 22:56

Ovo je Milojeviceva izgubljena utakmica ,klasicno... Ko dovodi ove po levoj strani i što je najgore ko ih uvodi u igru?

Dejan

11.12.2019. 22:56

Da li je ovo realno da covek avko prica, komentarise......mora da ne gledamo istu utakmicu. RTS da li je moguce..

TARAS

11.12.2019. 23:00

Zar Zvezda nije u Beogradu pobedila 3:1?Ovo je greska,gol razlika je u korist Zvezde i Zvezda treba da ide dalje.

Baba brka

12.12.2019. 00:47

@Joca - Ali samo jos sutra, a ova Astani i nije iz Evrope ako poznajes malo geografiju.

nije se sastavio sa loptom

11.12.2019. 23:26

@Rade šestić - Jeste, jeste, kako nije, dovati je rukom ko od šale.

JESTE BRE

12.12.2019. 00:29

@Rade šestić - Sastavi se s loptom bez problema, doduše rukom u 16 metara, al šta je to bitno.

Misirac

11.12.2019. 23:03

Zvezdu su prodali stranci. I dalje kupujte ispodprosečne strance, a naše klince prodajete za siću. Mladi tim Zvezde ide dalje jer tu nema stranaca.

m1losh

11.12.2019. 23:04

ma tako i treba, cela ova sezona je bila katastrofalna. sulude taktike, ofanzivci koji igraju defanzivno, centarfor koji promasi penal, igranje rukama, kartoni... zasluzio je olimpijakos da igra ligu evrope, ovi nasi bi se i tu izblamirali posteno.

Prle i Tihi

11.12.2019. 23:09

Pozitivna stvar svega ovoga može da bude raspuštanje ove matore legije stranaca, ostaviti Garsiju i Marina, ostale sve pokloniti ako treba. Forsirati svoju decu, omladinci su u direktnim mečevima bili egal sa Bajernom i Totenhemom, Oli su tukli oba puta. Nismo mi postali prvaci sveta sa crncima i Portugalcima nego smo tražili najbolje sa ovih prostora. Ako može dva miliona za la paru, što ne bi moglo i za klinca iz Vojvodine? Od klinca može da postane igrač, a od la pare ništa.

Sulja

11.12.2019. 23:09

E jbg tacno sam znao,pred kraj mora da se primi gol, kad ga sam vec nisi dao u jednoj ovakvoj utakmici

Tof

11.12.2019. 23:13

Za Zvezdu navikam ali ovaj tim osim Borjana.Marina,Ben nesto vrede ostali nisu za Zvezdu sa sve trenera!!!!.Ostavka!!!.Bolje sto smo ispali od fudbala ni F.Sramota.

Polovični kapiten

12.12.2019. 00:02

@Tof - Marin najveća prevara, svi igraju za njega, svaka lopta ide njemu , a on na svaku 5 utakmicu doda dobar pas.

Zvezdaš

12.12.2019. 05:26

@Timok - Ja sam Zvezdaš od kako pamtim od 1968 godine. Imali smo padove od Carl Zeiss Jene, Ferencvaroša,. Davno je to bilo.Ipak sam ostao navijač crveno-belih. Ovi današnji momci nemaju veze šta znači naš dres koji je nosio Džaja, Dujković, Pavlović ili Dojčinovski, Klenkovski, Antonijević, Karasi, Lazarević, Đorić ili Aćimovići, Karapandžić .Nisam sam koji još uvek tako misli. Istomišljenici, javite se.

Geometar

12.12.2019. 05:38

@Timok - Evo ja navijam vec 40 i uspeli su u svojoj melanholiji tako da utakmicu nisam ni gledao. I bas mi je dibro...

Ako i neka

11.12.2019. 23:24

A sad Miloje i stranci šut karta. Ako ona dvojica nesretnika Tomane i Žander još 1 zaigraju u Zvezdi nekima u Zvezdi nisu sve koze na broju.

Boki

11.12.2019. 23:32

Daleko najslabija ekipa od svih 32 tima u LŠ.Bila bi sramota da su prošli dalje.Inače sam zvezdaš.

OSTAVKE zbog sramote

12.12.2019. 00:01

Loš Boaći, loš Tomane, loš Marin, loš Mita, još gori Miloje, a najgori Terza i Toza. Hitno sve najuriti, da bi navijači dolazili na stadion.

misa tumbas

12.12.2019. 00:03

jedno mi se dopalo kod zvezde je da ste zaokruzili broj primljenih golova na 20. Cisto da se ne svadjamo za izvesno vreme dal je bilo 15,17 ...ovako je lako zapamtiti. Bravo

Kingsli Koman

12.12.2019. 07:03

@Vatro Marx - Tomane je najveći promašaj koji je mogao da se desi da dodjem u Zvezdu. Angazujete lose strance , boli njih uvo sto necete igrati Evropu .Doveli ste sa li vade te crnce Boaćija i Zandera ,onaj Kanga can je bio bolji sto puta ,kao uradite nesto a uradite duplo gore.Zali Boze para sto su ljudi stukli za ulaznice.

vladimir

12.12.2019. 00:38

Ma nema veze, jel se vi sekirate .....? Bilo je kao što sam napisao "bojim se za Zvezdu", iako je dobro "igrala"! Mante se Žandera - to je Zvezda!

Goja

12.12.2019. 00:44

Mile losa pojacanja i mora da se znaju bar tri igraca koji bi bili potencijalni suteri penala, a ne da se odredjuju na precac.

Mile

12.12.2019. 01:39

Uvek ista prica, iste se greske ponavljaju iz utakmice iz utakmice. I tako. Pametnom jednom dovoljno da ispravi gresku.

Grobarčina Pariz 51+ engineer A330&B747

12.12.2019. 03:13

Zbog onog likovanja i radovanja kad smo mi nespretno izgubili od AZ samo 3 reči AKO, TAKO TREBA!

Joca

12.12.2019. 03:51

Pored tolikih penala u domać┐(‘~`;)┌em prvenstvu, Zvezdini fudbaleri treba da ih realizuju zavezanih očiju. Onakvom Olimpijakosu sa onoliko prostora u odbrani, Partizan bi kakav je god, dao najmanje tri komada. Ali Miloje opet nije imao hrabrosti da postavi ofanzivniju i bržu igru.

Milan IS

12.12.2019. 08:27

Реално, ова екипа Звезде је лошија од прошлогодишње, и било би незаслужено да су прошли даље. Али није ми никако јасан Милојевићев потез да за одлучујућу утакмицу ставља у тим трећег нападача који очигледно не посједује никакав квалитет и још му даје да изведе пенал!?

TADIJA ZEMUN

12.12.2019. 08:27

ovo se i ocekivalo,sem Borjana,niko nije zasluzio nista,stopirati im primanja bar za ostatak sezone(ako nemoze vise),pa ovakav Olimpijakos je trebalo da nam da bar 7-8 komada,sreca nas je pratila ,kao i uvek,proterati odmah sve sto su dosli kao "pojacanja",zajedno sa kvazi trenerom i mrkelom,koji su kumovali ovakvim "pojacanjima"

darko soldo

12.12.2019. 08:45

eh bre zvezdaši do juče najbolji trener ikada , genijalni strateg , pun pogodak zvezde na mestu trenera, čovek koji je fenomenalno uklopio prosečan tim ...a sada nema pojma ? Biće da je i njemu i vama oči zamazala domaća liga , iluzija je strašna stvar...

Uroš

12.12.2019. 09:50

Dobar ovaj Žander pravo pojačanje! Mada iskreno niste zaslužili proleće posle svih ovih sramota primiti 20. a očekivati proleće nerealno pa makar tu bio pošteni Teki.

Kosta

12.12.2019. 15:05

Šta ovi novinari pišu kako je Zvezda igrala dobro požrtvovano jesmo li mi gledali istu utakmicu Gora generacija igrača u istoriji nije predstavljala Zvezdu u Evropi ovo sto su oni igrali ovo je blago rečeno katastrofa i da se ovaj tim pod hitno rasturi i da se da igračima iz omladinskog pogona da igraju i domaćeg prvenstva ovo nisu fudbaleri da nose Zvezdin dres. Pa dalje samo pošteno pa gde pukne.

aleks

12.12.2019. 16:28

Samo jedan penal za Zvezdu i nijedan ponisten gol protvnika...eto uzroka poraza!