Nije čekao ni da prenoći, posle top 16 faze, Lampard najavio kupovine, skupi tandem na meti!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 11.12.2019.
10:57
Izvor: Sportske.net

Nedostaju golovi i to oni Azarovi, Čelsi će na pijacu u januaru...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi je u osmini finala Lige šampiona, sinoćnja pobeda protiv Lila znači i da "Plavci" idu kao drugi u grupi, Valensija je zahvaljujući boljem međusobnom skoru osvojila grupu H.

Ali, svejedno, cilj je ispunjen, Lamps odlično gura, osim prolaska u Evropi, dobro mu ide u PL, na četvrtom je mestu, ima dobru prednost u odnosu na petoplasirani Junajted.

No, sada je vreme za kupovinu. O tome je pričao odmah nakon jučerašnjeg meča. Naime, legenda Čelsija je bio veoma jasan.

"Sa odlaskom Azara smo izgubili mnogo golova, sada kada je suspenzija skinuta, moramo da rešimo tu stvar u januaru"
, nagovestio je planove menadžer Čelsija.

Šta to znači?

Ima oko 170 miliona evra na raspolaganju, prema izvorima bliskim klubu, deo novca će potrošiti na Zahu, koji čeka odlazak iz Palasa, razočaran je što ga letos nisu pustili. Ne igra tako dobro, ali se veruje da mu samo nedostaje motivacija. On je lakša meta od Džejdona Sanča koji je skuplji, a i Dortmund ga neće prodavati pre leta.

Iako su mnogi mišljenja da nedostaje vezista, recimo Grem Sunes ne ceni mnogo Kovačića i Žorginja, Lampard je zadovoljan onim što ima.

Međutim, traži napadača, pogotovo ako ode Žiru, koji je nezadovoljan i traži minute. Ima ponude Intera i Dortmunda, ali je njegova prevelika plata problem. U klubu se nadaju da će ga se osloboditi, skauti su gledali ponovo Vernera iz Lajpciga i Musu Dembelea iz Liona. Lampard traži igrača koga će moći da uklopi sa Ejbrahamom koji je otkrovenje sezone.

Dodajmo i to, da bi osim dovođenja pomenutih fudbalera, Čelsi mogao da pokuša da kupi Sanča i da ga ostavi, kao što je bio slučaj sa Pulišićem na pozajmici do juna.

Na leto će otići Vilijan kome ističe ugovor, ali i Pedro, Bačuaji i sasvim moguće, Markos Alonso...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žex_plavac
Wednesday, 11.12.2019
17:04

Zaha, wtf? Ok je, ako će i dalje da pretenduje na četvrto mesto 🤦‍♂️

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 11.12.2019
15:52

Za tih 170 miliona se moze dovesti Sancho i Chilwell a mozda i Zaha.Pored njih nam niko vise ne treba,prodati Williana ,Pedra,Girouda, drugi napadac nam ne treba imamo Batshuayia koji je sasvim dovoljan da bude zamjena Abrahamu.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 11.12.2019
13:04

Sada u naredna dva prelazna roka MORAJU se dovesti igraci na ovim pozicijama! Stoper:Kulibali ili Romanjoli, levi bek:Cilvel (Gaja), Krilo: Sanco (Zaha) i krivo levonogo:D.Neres (Bejli) i spic:Verner. To je to sto nam fali.