Tuzlanski derbi ABA2 fenjera

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.12.19. | 10:20

Trener Sparsa, Nermin Selimović daje prednost tuzlasnkom timu, ali ni ne isključuje iznenađenje za Mulaomerovića koji još nije pohvatao sve konce Slobode koju treba da čupa iz rezultatske krize

Reklo bi se - na fenjeru ništa novo ni uoči 11. kola ABA 2 lige… Očajna tuzlanska Sloboda, ništa bolji ni sarejvski Sparsi. Istini za volju, bosanskom timu nije pomogla ni smena trenera. Setimo se, umesto Josipa Pundže koji je otišao nedavno, klupu preuzima Damir Mulaomerović, ali od rezultata još uvek nema ni traga ni glasa. Sloboda je u ABA 2 ligi vezala četiri poraza i to iz utakmica sa Dinamikom, Novim Pazarom, Lovćenom 1947, te Rogaškom u poslednjem, 10. kolu.

Vidi li u ovakvim rezultatima protivnika šansu za svoj trener gostujućih Sparsa?
„Sigurno da nas očekuje jedna zanimljiva i nadam se, neizvesna utakmica. Obzirom da Sloboda igra kući, smatram da su favoriti u ovoj utakmici. Nama je cilj da što je moguće duže budemo u rezulatskom priključku i ukoliko nam se ukaže šansa da probamo da ih iznenadimo“, rekao je trener Nermin Selimović, a prenosi klupski sajt.

Izabrane vesti

Inače, juče je na otvaranju 11. kola ABA2 lige Rogaška u gostima bila bolja od Helio Sunsa, što znači da je baš ova ekipa  uskočila u plej-of zonu! Bila je ovo sedma pobeda Rogaške ove sezone u ABA ligi 2 ligi. Koliko su gosti bili ubedljivi na lokalnom slovenačkom derbiju, najbolje od svega svedoči rezultat na semaforu koji se zaustavio na 48:79 za Rogašku koja sada s utakmicom više tek za jednan bod kaska za MZT Skopljem.

ABA 2 liga - 11. kolo

Utorak
Helios – Rogaška 78:79

Sreda
19.00: (1,45) Sloboda Tuzla (15,0) Spars (3,05) 

Četvrtak
17.00: Široki Brijeg - Split  
18.00: Lovćen 1947 - MZT Skoplje  
19.00: Dinamik - Sutjeska
19:00: Novi Pazar – Borac

* Kvote su podložne promenama

FOTO: ABA2/Lovćen 1947



Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara