Exitovi festivali među deset najboljih u Evropi u čak četiri kategorije

08:12:00 11.12.2019, Komentara: 0

Novi Sad - Festivali koje organizuje EXIT tim našli su se među najboljima u Evropi u čak četiri kategorije na Evropskim festivalskim nagradama, najznačajnijem festivalskom takmičenju na planeti.

Exitovi festivali među deset najboljih u Evropi u čak četiri kategorije

Foto: EXIT



Preko 350.000 festivalskih fanova širom sveta glasalo je za svoje favorite, a u godini kada je po brojnim parametrima održano i njegovo najuspešnije dosadašnje izdanje, EXIT je ponovo među prvih deset u glavnoj kategoriji „Najbolji veliki festival“.

Prestižnu titulu EXIT je osvojio 2014. i 2018. godine, a u proteklih devet godina se zvanično nalazi u prvih deset, i to uvek pri vrhu, što ovaj izuzetan uspeh čini jedinstvenim na evropskoj festivalskoj sceni.

Nakon što je 2015. godine poneo titulu najboljeg, crnogorski Sea Dance festival našao se u najužem izboru za "Najbolji festival srednje veličine“ i to šesti put za redom.

Muzička platforma No Sleep već je izgradila zavidnu reputaciju na svetskoj sceni, pa ne čudi da je njeno festivalsko izdanje u svojoj prvoj nominaciji ušlo u grupu šest "Najboljih novih festivala", dok je No Sleep u finalu i za "Najbolji mali festival“ Evrope.

EXIT festival idućeg jula proslaviće 20. rođendan pod simboličnim sloganom EXIT 2.0, kojim se obeležava početak jedne nove ere, uz brojne inovacije u svim oblastima svog delovanja.


Pročitajte i:

Podelite ovu vest sa drugima:

Imate komentar na vest?

Pošaljite komentar

Upozorenje: Mišljenja iznesena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove vlasnika ni urednika ovog sajta.
Komentari koji sadrže pretnje, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili nezakonit sadržaj neće biti objavljeni.



Vremenska prognoza

Trenutno — Delimično oblačno
18°
Vlažnost: 52%
Pritisak: 1002.9 mb
Vetar: 2 m/s, SSE
Sub 8° - 22° Pretežno sunčano
Ned 9° - 27° Pretežno sunčano

Anketa

Treba li poništiti izbore?