Dalo ostvario cilj i dobio ono što je tražio

Vreme čitanja: 1min | uto. 10.12.19. | 20:12

Neće menjati adresu

Nekadašnji košarkaš Partizana Boris Dalo uspeo je da se izbori za dugoročni ugovor u Strazburu i dobio produžetak saradnje do kraja sezone.

Dalo je u redove bivšeg šampiona Francuske stigao početkom avgusta kao zamena za povređenog Žeremija Nzulija i ugovor mu je važio do kraja godine, ali je dobrim partijama dobio poverenje trenera, ujedno i selektora Francuske Vensana Kolea.

Izabrane vesti

U 13 utakmica u francuskom prvenstvu Dalo je beležio 5,1 poen, 3,4 skoka i 2,9 asistencija za prosečno 19 minuta na parketu i još 5,3 poena, 3,7 uhvaćenih i 2,3 podeljenih lopti u istoj minutaži.
“Jako sam srećan što sam produžio ugovor s Strazburom. To mi je bio jedan od ciljeva kada sam doša o u klub letos. Ali, znam da ovo nije kraj. Sada moramo da se borimo za više ciljeve, da igramo kolektivno. Trudiću se da radim na istom nivou i budem spreman da odgovorim svakom zadatku kako bih odgovorio svakom zadatku“, rekao je Dalo i otkrio:
“U svojoj glavi sam isplanirao putanju karijere. I u svakom scenario želeo sam da odradim sezonu u ovom klubu i s ovim trenerom. To je bio deo mog plana i sada sam dokazao da mogu da igram na visokom nivou“.

Dalo je posleo odlaska iz Partizana 2015. godine igrao po jednu sezonu za Antib, Lon Ajlend Netse, Panionios i Aris.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara