Novi detalji ranjavanja crnogorskog biznismena: Na Daku pucao snajperista, puška pronađena u zapaljenom renou

NovostiOnline

10. 12. 2019. u 21:38

U hotelu "Kraun plaza" ranjen je poznati nikšićki biznismen Miodrag Daka Davidović

Нови детаљи рањавања црногорског бизнисмена: На Даку пуцао снајпериста, пушка пронађена у запаљеном реноу
Prema nezvaničnim informacijama "Novosti", na crnogorskog biznismena Miodraga Daku Davidovića, koji je večeras ranjen u "Kraun plazi", najverovatnije je pucano iz snajpera.

Naši dobro obavešteni izvori, prenose nam da je automobil marke „reno“, u kojem je bila puška kojom je ranjen Davidović, zapaljen u Ulici Omladinskih brigada u prolazu između vrtića i Doma zdravlja. Policija na terenu vrši uviđaj.

Daka je bio u društvu vladike Budimljansko-nikšićkog Joanikija.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Martin

10.12.2019. 23:02

Pucano je vjerovatno na Vladiku Joanikija da se zaplaši on i vjerni narod pred okupljanja zbog donošenja zakona kojim Milo Đukanović sa kamarilom planira da otme hramove našij crkvi

Асма

10.12.2019. 23:20

Ово није још једно пуцање на бизисмена из Црне Горе.Ово је атентат, обзиром на лица у питању и околности(пред 21.децембар).

Los Angeles Vasojevici

11.12.2019. 01:34

Uz Vladiku Bdmljansko Niksickog naseg dragog gospodina Joanikija sami Bog je spasio gdina Daku Davidovica- samo ruku mrtak okrznuo, a picanj snajperom! Daka Srbine Bog je uz vas i srpski rod u Crnoj Gori! Sve znamo ko je, i uz Vas smo veliki covjece, veliki Srbine

Dejan Stanojlovic

11.12.2019. 08:02

Vidi se bezbednos u Srbiji nikad nije bila na visem nivou. To sto je neki snajperista upucao nekog crnogorskog pandura je sjajna reklama za srpski turizam. I uopste gde je neko video da se pare od onih koji su ih pokrali naplacuju tako sto ih pustite da balijaju po nacionalnim televizijama, dok za to vreme njihova mafija pljacka fudbalere i one koji imaju neki novac. Ovde jednostavno vapi za VANREDNIM STANJEM.