Državljanin Srbije ubijen u Bratislavi

Dvadesetdvogodišnji državljanin Srbije Nikola K. ubijen je proteklog vikenda u Bratislavi.
"Blic" prenosi pisanje slovačkih medija da je telo Nikole pronađeno u nedelju popodne, a prema prvim rezultatima iz istrage, mladić je ubijen.
 
Portal "Novi čas" prenosi da je mladića napao zasad nepoznati počinilac koji mu je naneo teške povrede. Od zadobijenih povreda on je preminuo na licu mesta.
 
Kako pišu slovački mediji, policija je u nedelju oko 17 časova primila poruku da čovek leži na ulici ispred zgrade Glavne pošte. Na lice mesta odmah je došla i Hitna pomoć koja je mogla samo da konstatuje smrt mladića.
 
Policija je emitovala snimak na kojem se vidi hronološki sled događaja, kuda se Nikola kretao i sa kim je bio. Slovačka policija apelovala je na građane koji prepoznaju muškarce na snimku da se odmah jave. Dodaje se i da bi ljudi na snimku mogli da pruže informacije, neophodne u daljoj istrazi. Policija je saopštila i da je reč o stranim državljanima koji govore srpskim jezikom, starosti od 20 do 35 godina.
 
  • Laza

    10.12.2019 14:33
    Uzas
    Strasan dogadjaj samo jedan detalj slovacka policija odmah pustila snimak 4 lica koja su osumnjicena i koji se traze prava drzava i policija a nas ministar na naplatnoj rampi ubije zenu i nema snimka
  • dd

    10.12.2019 14:25
    primitivci
    Nedavno je bio clanak: https://www.021.rs/story/Info/Srbija/228417/Srpski-radnici-ispricali-kako-izgleda-biti-na-privremenom-radu-u-Slovackoj.html
    gde sam komentarisao da su srbi poznati po svom primitivnom ponasanju medju lokalnim stanovnistvom u slovackoj ... na sta sam popio gomilu minuseva (no ipak vise pluseva). Aj da ne znam, nego sam se licno uverio, i dalje tvrdim da se srbi u slovackoj ponasaju kao stoka, bagra... samo sto srpski mentalni sklop to ne prepoznaje kao problem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.