Sud za zločine OVK: Veselji pozvan kao osumnjičeni

Tanjug

09. 12. 2019. u 17:33

Predsednik DPK, Kadri Veselji, je otputovao za Hag, gde će u Specijalnom sudu biti saslušan u okiru istraga o zlocinima tzv. OVK nad Srbima

Суд за злочине ОВК: Весељи позван као осумњичени

Foto Tanjug / AP / Visar-Kryeziu

Iako predsednik DPK, Kadri Veselji, koji je danas otputovao za Hag, gde će u Specijalnom sudu biti saslušan u okiru istraga o zlocinima tzv. OVK nad Srbima, nije rekao u kom svojstvu je pozvan, bivši agent ŠIK (SHIK), Naim Miftari, kaže da će predsednik parlamenta pozvan kao osumnjičeni.

Miftari je na svom fejsbuk profilu napisao da Veseljiju i predsedniku privremenih prištinskih institucija, Hašimu Tačiju, neće biti suđeno se dok najpre ne budu žtvovani svi njihovi prijatelji.

PROČITAJTE JOŠ - Veselji dobio poziv iz Haga

"Kadri Veselji je pozvan u Specijalni sud kao osumnjičeni, a reč je o sudu koji je on zajedno formirao sa Hašimom Tačijem. Ali, njima neće biti suđeno sve dok ne budu žrtvovani njihovi prijatelji, kao što su bile žrtvovane turske glave, da bi zadržali Kosovo izolovanim, zemlju bez zakona i budućnosti, zemlju bez nade, koja danas praktično i ne postoji", napisao je Miftari, koji je i sam kao svedok svojevremeno saslušan u Specijalnom sudu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Nikola Kostić

11.12.2019. 10:23

Koji bre sud? Sve je to farsa! Treba poslati specijalce da im presude! Ili da ih dovedu pa da ih lepo kamenujemo na Terazijama!