Đuričić pogodio, Sasuolo i Kaljari podelili bodove

Fudbaleri Sasuola i Kaljarija odigrali su nerešeno 2:2, u meču 15. kola italijanske Serije A. Srpski internacionalac Filip Đuričić strelac za domaći sastav.

Kaljari je ove sezone izgleda pretplaćen na golove u samom finišu.

U prošlom kolu su u nadoknadi došli do velike pobede nad Sampdorijom od 4:3 golom u 96. minutu, a ove nedelje su kao gosti do boda došli nakon pogotka Ragacua u 90. minutu.

Prethodno je pogodak za goste postigao Žoao Pedro u 51. minutu i tako prepolovio prednost crno-zelenih. 

Sasuolu na kraju ništa nije vredelo odlično prvo poluvreme, u kojem je Berardi pogodio već u 7. minutu, da bi srpski internacionalac Filip Đuričić potvrdio da je u sjajnoj formi i postigao pogodak u 33. minutu.

Meč u Sasuolu igran je od 15 časova, a od 12.30 svoj duel igrali su Leće i Đenova i takođe podelili bodove identičnim rezultatom - 2:2.

Breša je golom Marija Balotelija u 54. minutu slavila na gostovanju kod SPAL-a (0:1), dok je Torino na svom terenu pobedio Fjorentinu sa 2:1 (Zaza 22. i Ansladi 72. minut - Kaserers 90), u čijim su redovima Milenković i Vlahović bili starteri.

Rezultati:

Leće - Đenova 2:2
Sasuolo - Kaljari 2:2
SPAL - Breša 0:1
Torino - Fjorentina 2:1

Sampdorija - Parma 0:1
20.45 Bolonja - Milan

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво