Napadač ubio tri osobe kod predsedničke rezidencije u Meksiko Sitiju

Četiri osobe su poginule, a dve ranjene u pucnjavi u blizini meksičke nacionalne palate, predsedničke rezidencije u istorijskom centru glavnog grada, saopštili su zvaničnici.
Predsednik Andres Manuel Lopez Obrador nije bio u blizini, jer je u subotu otputovao na jugoistok Meksika.
 
Policija Meksiko Sitija saopštila je da su prvi izveštaji pokazali da je naoružani muškarac ušao u zgradu u maloj ulici u blizini palate, koju svakodnevno koriste vladino osoblje i novinari.
 
Nakon što su ga dve osobe u zgradi zaustavile, muškarac je izvadio pištolj i pucao, a kada je policija stigla zatekli su nekoliko ljudi s prostrelnim ranama kako leže u dvorištu zgrade i potom pucali u napadača.
 
Lekarske ekipe zatekle su napadača mrtvog, zajedno sa još dve ubijene osobe, jedna je preminula na putu do bolnice, a još dve osobe su povređene.
 
Više od 100 policajaca brzo je stiglo i opkolilo ulice oko palate.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet