Udruženje "Jedan od pet miliona": Cilj nije bio upad u Skupštinu 1Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Udruženje #1od5miliona obaveštava predsednicu parlamenta Maju Gojković da cilj performansa nije bio upad u zgradu Skupštine, već kucanje na vrata Skupštine.

Studentkinja iz Udruženja #1od5miliona Tea Vukadin pozvala je građane da pokucaju na vrata Skupštine, kao što su to uradili i sa zgradom Rektorata, i da na taj način podsete da je to početak kojim su odneli jednu pobedu, navedeno je u današnjem saopštenju Udruženja #1od5miliona.

Narodni poslanik Boško Obradović jedan je od mnogih koji su se odazvali i pošli za Teom Vukadin, a nikako nije organizator ili ,,kolovođa“, kako ga režimski mediji etiketiraju.

Takođe, podsećamo predstavnike medija da je na performans pozvala Vukadin, a da je student Srđan Marković više puta naglašavao kakva je akcija, stoji u saopštenju.

Pozivamo predsednicu parlamenta Maju Gojković da, pre nego što se oglasi po pitanju bitnih društvenih situacija, prvo sagleda situaciju objektivno i informiše se preko slobodnih, a ne samo režimskih medija, zaključuje #1od5miliona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari