Sergej se ne seća kako ga je dao Juventusu: Eh, te asistencije Luisa Alberta...

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.12.19. | 10:05

Srpski vezista priznaje da će morati da pogleda snimak kako bi razumeo celu akciju za preokret Lacija

Pravovremena lopta u prostor, jedan momenat čiste inspiracije i Sergej Milinković Savić naterao je Olimpiko da eksplodira u naletu čistog oduševljenja. 

Napravio je srpski vezista potez kojim je ostavio bez daha i mnoge podsetio na majstorije Zinedina Zidana, a iako je posle utakmice priznao da ne može tačno da se seti šta je napravio, poklonio se Luisu Albertu jer je tačno znao šta da očekuje od španskog kreatora.
“Video sam da se Luis Alberto sprema za dubinsku loptu. Zato sam ga ispoštovao i krenuo u prostor, jer sam znao da on uvek pogađa metu“, priznao je Sergej i objasnio:
“Iskreno, ne znam šta bih rekao o golu. Sjajan je osećaj kada pogodite za pobedu svog tima. Ali, ne mogu tačno da se setim šta sam uradio, moraću da pogledam snimak“.

Izabrane vesti

Lacio je pobedom nad vladarom italijanskog fudbala upisao sedmu uzastopnu recku u Seriji A i zacementirao se na trećoj poziciji na tabeli.
“Rekao sam i ranije, kada radite svoj posao, dobra partija ne može da izostane. Juventus nije bio u dobroj formi, a i mi smo dali sve od sebe tako da je pobeda zaslužena“.

Ali, to nije maksimum koji će Lacio probati da pruži do maja...
“Pokušaćemo da pobedimo na svakoj utakmici. Ostvarili smo odličnu pobedu, ali moramo da budemo strpljivi, da idemo iz utakmice u utakmicu i vidimo gde se nalazimo“.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara