SLAĐANA MILOŠEVIĆ OSULA PALJBU: Cecine pesme neće se slušati za 40 godina!
Foto: Damir Dervišagić, Dragana Udovičić

Žestoko

SLAĐANA MILOŠEVIĆ OSULA PALJBU: Cecine pesme neće se slušati za 40 godina!

Stars -

Oštro Revoltirana time što je Ražnatovićka poručila Đorđu Davidu da je poslovno neostvaren, Slađana Milošević iznela svoje mišljenje na račun njene muzike

Nakon što je Đorđe David za Kurir Stars rekao da Cecu Ražnatović ne smatra srpskom majkom, već da su to za njega Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević, folk zvezda je rokeru, iako ga nije imenovala, suptilno poručila da nije ostvaren u svom poslu čim ružno govori o drugima, a sada je na njene reči reagovala Slađana Milošević.

Rok pevačica stala je na stranu člana žirija „Zvezda Granda“.

foto: Damir Dervišagić

- Ovo jeftino podrivanje integriteta nema nikakvog značaja i smisla za jedan deo populacije, ali sigurno ima uticaja na one koji žive u svetu polovične istine. Dakle, glumac i muzičar Đorđe David, koji je posle mog legendarnog brata Gorana Miloševića preuzeo njegovo mesto i izvođenje i pisanje nekih od najlepših i najkvalitetnijih muzičkih numera pop-rok kulture. O tome se ovde radi! Onaj ko drukčije misli u Srbiji već decenijama ima srebrnu, avionsku traku zalepljenu na usta i ne može ili ne sme da pisne. Veoma mi je žao, ali ima nas dosta koji se nimalo ne plašimo kupljene medijske stvarnosti i svakakvih drugih osveta i podmetanja! Shvatite već jednom, nećete ubiti istinu jer mnogi iza nas dolaze - oštra je bila rok princeza i dodala:

- Što se tiče „rezultata koji govore ko je ko“, ne zna se na koje rezultate turbo zvezda misli. Da li na one političke i preteće ili na svoje, muzičke? Ako su muzički, moram da joj saopštim da je o njenim muzičkim rezultatima prerano govoriti, a možda za tim neće ni biti potrebe. Za razliku od nas, čije su pesme i druga dela prošli test vremena, te se i posle 40 godina rado slušaju na radio-talasima, sudbinu njenih pesama tek treba da saznamo. Nekako slutim da neće biti ista - zaključila je Miloševićeva na svojoj Fejsbuk stranici.

(Kurir.rs / Ivan Ercegovčević / Foto:Damir Dervišagić, Dragana Udovičić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja