Lutovac desni bek crno-belih tri utakmice, u Humskoj mu ništa ne zameraju

Vreme čitanja: 2min | sub. 07.12.19. | 17:36

„Ekipa je na granici“, kaže trener Partizana Milošević

Ključeve igre po desnoj strani terena u završne tri utakmice prvog dela sezone Savo Milošević poverio je Aleksandru Lutovcu. Kao što se očekivalo, letošnji novajlija iz Rada zameniće povređenog Nemanju Miletića, baš kao što je bio slučaj na poslednjem prvenstvenom duelu sa Napretkom, kad je reprezentativac Srbije morao da izađe sa terena zbog povrede.

Lutovac je na sličan način dejstvovao i nedavno protiv Javora, pa je odlučeno da i na terenu koji dobrio poznaje, na Banjici, opet zaduži mesto uz aut-liniju u odbrambenoj četvorci, iako je u osnovi bek.
Imamo ozbiljan problem. Jedina dobra stvar je što se povreda Miletića desila pred kraj jeseni. Zamena će za ove tri utakmice biti Lutovac. Nemamo šta da zamerimo njemu. Pripremamo ga kroz trening, ali nije tako lako ući na teren“, pojasnio je Savo Milošević.

Izabrane vesti

Trener crno-belih uverava da doskorašnjeg mladog reprezentativca neće poljuljati kiks koji je u sredu prethodio pobedonosnom golu Napretka u Humskoj.
Na nekim susretima je delovao dosta dobro. Verujem da će i tako nastaviti. U zavisnosti od razvoja situacije sa Miletićem videćemo šta ćemo dalje raditi. Imam apsolutno poverenje u Lutovca, njegov rad i posvećenost. Greške su dozvoljene, svi smo ih pravili, a nejmu se od svih igrača najviše mogu oprostiti, jer je nov“, podseća trener Partizana.

Njegov tim u nedelju od 13.30 gostuje Građevinarima.
„Ostale su tri utakmice u maratonu do kraja prvog dela. Poprilično smo umorni svi. Ekipa je na granici, to smo videli na poslednjem meču. U dobroj meri će se učinak vrednovati na osnovu završnih susreta. Probaćemo da podignemo ekipu koliko je to moguće. Da odradimo ove utakmice kako valja, posebno imajući u vidu rezultat sa Napretkom. To je primarni zadatak: da izgledamo dobro i povratimo energiju koliko je moguće, s obzirom da su sve rezerve na donjoj granici“.

Partizan je u seriji od osam uzastopnih pobeda nad Građevinarima.
Rad ima dosta iskusnih igrača, mogu da naprave problem bilo kome, iako je u poslednjih nekoliko godina u delikatnoj situaciji. Konstantna borba za opstanak mu s jedne strane predstavlja problem, ali je sa druge naučio da preživljava kad je teško. Čeka nas protivnik spreman na borbu, a naš poslednji rezultat mu daje za pravo da se nadaju da i oni mogu da nas iznenade. Zato nam je potrebna doatna koncentracija“, dodao je Savo Milošević.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara