TEŠKE OPTUŽBE VMRO-DPMNE: Skoplje je puno favela, gradom caruju kriminalci, niko nije siguran (VIDEO)
Foto: Screenshot

VMRO-DPMNE

TEŠKE OPTUŽBE VMRO-DPMNE: Skoplje je puno favela, gradom caruju kriminalci, niko nije siguran (VIDEO)

Severna Makedonija -

Bezbednosna situacija u Skoplju je katastrofalno loša. Grad je pretvoren u favelu kojom vladaju zločin, nasilje i bande.

Potencijalne žrtve ovoga su svi građani, a institucije ćute i ubrajaju se u statističare, rekao je Darko Kostovski, šef VMRO-DPMNE Butela, saopštila je ta stranka.

Poštovani, jučer, nekoliko metara od zgrade opštine u Butelu, nožem je uboden maloletni dečak, a drugi koji je bio s njim fizički napadnut. Žrtva je bilo trinaestogodišnje dete i sutra će možda biti neko drugi. Ulice su postale zone u kojima se provlače bande.

Roditelji se plaše da decu puste na ulicu, u školu ili u park, jer ne znaju ko ih može napasti.

Očekujemo da nadležni organi hitno razreše ovaj slučaj i privedu počinioce krvavog napada na dete pravdi i strogo ih sankcionišu.

Oliver Spasovski, na TV, uverava da su građani u stvarnosti sigurni, deca se tuku, ubadaju, mafijaši se obračunvaju u na ulicama, a hoteli, banke, kuće meta su pljačkaši. Život svih je u opasnosti.

Sumnjamo da su takvi likovi dobro poznati gradonačelniku Velimiru Smilevskom i da je s njima blizak prijatelj. Nažalost, Smilevski ne čini ništa za sigurnost građana Butela, zaštitu njihovog života i imovine.

Ovo ludilo mora prestati. Oružje, droga i razbojnici preplavili su grad i opštinu Butel. Spasovski mora da radi posao za koji je plaćen. Očekujemo da će gradonačelnik Butela Smilevski konačno biti gradonačelnik svih i da nešto učini kako bi suzbio kriminal u opštini. Građani to zahtevaju i očekuju od njih.

Kurir.rs/Plusinfo.mk Foto: Screnshot

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track