Vesti

0

Savez za Srbiju: Naslovnica Informera poziva na linč opozicionih lidera

Autor: VV

Izvor: Beta

Savez za Srbiju: Naslovnica Informera poziva na linč opozicionih lidera

Na naslovnoj stranici vikend -izdanja Informera prikazani su lideri SzS Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Marinika Tepić i Miroslav Aleksić, uz komentar: "Sad više nema nikakve sumnje, njihova jedina politika (je) ubiti Vučića".

"Oni su direktno optuženi za nameru ubistva (predsednika Srbije) Aleksandra Vučića i time je otvorena svaka vrsta lova na njih. Svrha ovih optužbi jeste prikrivanje brojnih afera režima, ali zar je cena toga da neko od ljudi iz opozicije strada?!", piše u saopštenju SzS.

SzS piše "Kako u Srbiji državno tužilaštvo ne radi svoj posao, ovaj poziv na odstrel ostaće nekažnjen, a njegove posledice su nesagledive".

Savez za Srbiju je osudio i napad koji je prijavio Pokret Dveri: da su u četvrtak njegove aktiviste nepoznate osobe napale u centru Brzog Broda kod Niša dok su prikupljali potpise za peticiju za oslobađanje uzbunjivača iz "Krušika" Aleksandra Obradovića.

SzS je ocenio da taj napad pokazuje da vlast "ne preza ni od čega kako bi sprečila delovanje opozicije i širenje istine o dešavanjima u Krušiku" i da "nasilnici bez ikakvih legitimacija glume policiju i pokušavaju da zaustave opozicione aktivnosti".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR