• Search form

06.12.2019 | 22:58

Konkurs za prijave filmova na 67. Martovski festival

Odbor 67. Beogradskog festivala dokumentarnog i kratkometražnog filma – Martovskog festivala i Dom omladine Beograda pozvaju domaće produkcije i autore da do 20. februara 2020. godine podnesu prijave za selekciju domaćeg takmičarskog programa (dokumentarnog do 50 minuta, dokumentarnog preko 50 minuta, TV dokumentarnog, kratkog igranog, animiranog, eksperimentalnog filma i video arta) 67. BFDKF-a.

Konkurs je otvoren i za autore i produkcije iz inostranstva - za selekciju međunarodnog takmičarskog programa u kategoriji za kratki igrani film.

Prijavljivanje za učesće na 67. Martovskom festivalu je isključivo preko sajta martovski.rs

Od ove godine uvodi se naknada za prijavu filmova (submišion fee) u međunarodnoj selekciji, u iznosu od 10 evra. Uplaćen novac se ne vraća, bez obzira da li je film selektovan za prikazivanje na Festivalu ili ne. Uplata se vrši na devizni račun Doma omladine Beograda, organizatora Martovskog festvala. Bankarske instrukcije za uplatu predviđene naknade mogu se preuzeti u prijavnom formularu na sajtu www.martovski.rs. Svi uplatioci dobiće račun sa potvrdom o uplati novca. Tek po izvršenoj uplati filmovi će biti uzeti u razmatranje selekcione komisije.

67. Martovski festival biće održan od 25.  do 29. marta 2020. u Domu omladine Beograda, a producenti ili autori selektovanih filmova biće obavešteni najkasnije do 15. marta 2020.

(SEEcult.org)

Video
08.04.2024 | 10:10

VOĐENJE: IRWIN – NSK State – It's a Beautiful Country

IRWIN: NSK State – It's a Beautiful Country, Umetnički pav