“Vidi debeli, ti si prokleti lažov”: Bajden tokom predizbornog mitinga uvredio birača

Novosti online

06. 12. 2019. u 21:06

Na predizbornom događaju u Ajovi, u četvrtak, Džo Bajden, takmac za dobijanje demokratske nominacije za predsedničke izbore, izgubio je živce

“Види дебели, ти си проклети лажов”: Бајден током предизборног митинга увредио бирача
Na predizbornom događaju u Ajovi, u četvrtak, Džozef Bajden, takmac za dobijanje demokratske nominacije za predsedničke izbore, izgubio je živce. On je vrlo oštro odgovorio na pitanje jednog od birača koji su došli na njegov predizborni miting, a tom prilikom koristio je i neke pogrdne reči, zbog kojih su Konzervativci odmah stali u zaštitu birača.

Muškarac je u publici je uzeo mikrofon i govorio nekoliko minuta o Bajednovim godinam jer i sam kao 84-godišnjak zna koliko je teško u tim godinama ispratiti ritam života, te da Bajden ne bi mogao da obavlja funkciju predsednika na pravi način.

A kada je spomenuo Bajdenovog sina i Ukrajinu, potencijalni predsednički kandidat je oštro odgovorio.

“Ti si prokleti lažov čoveče, to što pričaš nije tačno”, rekao je Bajden, a mediji pišu i da je upotrebi izraz “debeli”, prenosi Gardijan.

Na kraju je Bajden ponudio biraču da se trkaju, da uradi bilo koji fizički test kako bi pokazao da njegove godine nemaju veze sa formom.

Taj predlog je naišao na aplauz publike.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)