Italijanski mediji: "Zvezda ugasila svetlo..."

Autor: Vladimir Stojanović
petak 06.12.2019.
09:34
Izvor: Sportske.net

Na Apeninima smatraju da oslabljeni Armani i nije mogao više, a hvale igru gostiju i dirigentsku palicu Lorenca Brauna. Strah oko Nedovića...

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Na Apeninima razočaranje, Armani je u seriji poraza, a sa Zvezdom ne bi trebalo da igraju. Naime, u pet mečeva u Evroligi, u ovoj deceniji, izgubili su isto toliko puta.

U izveštajima se navodi da je srpski šampion zasluženo dobio, da su kontrolisali igre i da je Armani upao u Šakotinu zamku.

"Gazeta" smatra da je ekipa oslabljena, da neće daleko stići sa ovim fondom igrača.

"Korijere delo Sport" donosi naslov "Braun ne prašta", pišu o porazu, težoj povredi Nedovića.

"Republika" dodaje da je u neku ruku poraz Milana za zaborav, ali i da je očekivan, da je Zvezda u usponu, a Armani u padu forme.

"Il Đorno" je izveštaj sa meča naslovi "Zvezda briljirala, ugasila svetlo u Milanu", a Etore Mesina kaže da je gost pokazao strpljenje, fizičku nadmoć i da je Lorenco Braun praktično diktirao tempo, dok je njegov tim bio prinuđen na "pik end rol" zbog povreda.

"Nemamo mnogo alternativa, nama Micov i Bruks na parketu u isto vreme daju više opcija, a sa Gudaitisom smo dobili sedam utakmica. Zvezda je odličan tim, ne smemo da klonemo duhom, slede žestoki treninzi, moramo da rešimo probleme koje imamo
", kaže iskusni trener.

Pominje se da će zbog silnih povreda Armani rešenje morati da potraži na košarkaškoj pijaci, a boje se da je Nedović završio sezonu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke